сряда, 15 май 2019, 10:20 ч.

Само в BNews

Шест години затвор грозят Валери Симеонов за укриване на данъци в особено големи размери!

BNews.bg

Шест години затвор грозят Валери Симеонов за укриване на данъци в особено големи размери!


Шест години затвор грозят Валери Симеонов за укриване на данъци в особено големи размери! Това научи Би Нюз от свои източници. Наказанието грози не само Симеонов, но и неговото протеже и областен управител на Стара Загора Гергана Микова. Двамата са обект на проверки от КПКОНПИ и НАП, което започна след излъчен репортаж на журналиста Димитър Байрактаров за имотни схеми по придобиване на хотел "Панорама" в Златоград. Най-фрапиращото е, че Симеонов сам си признава в ефира на Нова телевизия, че именно той е организирал схемата с цел да избегне плащането на данъци към държавата.

Припомняме, че всичко това се е случвало по времето когато Симеонов е заемал публична държавна служба като председател на общинския съвет на Бургас. Срещу протежето на Симеонов Гергана Микова също има подаден сигнал за придобиване на апартамент чрез извършено престъпление. Същата е подала имотна декларация с неистинско съдържание, представяйки се за социално слаба, в следствие на което се сдобива с евтино общинско жилище от община Стара Загора. Към днешна дата и Симеонов и Микова са кандидати за евродепутати и са се запътили към европарламента, където вероятно искат да предадат опита си за такъв род имотни схеми!


* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • КАЛИНКОправието - 12:50, 15 май

    Както можеше и да се очаква пУтлериотите от НФСБ са се загрижили за своето ПОРЦИОНно окопаване във властта , без да се интересуват от своите “избиратели”. Сега Симеонов е монтирал един от своите “юристи” , който сигурно няма и една стотна от юридическият ОПИТ на Лозан Панов, да му “дава акъл”, как да се държи?!?!?!? Такива са всички КАЗИОНни “юристи” и на гарберокожата ШАЙКА, които са били само на партийни “длъжности” и “постове”, като “КРИВОсъдният министър” – кирилов, а сега същите “юридически” КАЛИНКИ се монтират и от присъдружната им пУтлериотска ШАЙКА – МВРО , ()олен ()ИДЕРов и Симеонов….. А между другото същото е положението с “партийните юристи” и при ЕТНОлЕбералите от ДПС , където си имат подобен “юрист”, като например – пеевски……….. Но в конкретния случай с Лозан Панов, “юридическата” КАЛИНКА от НФСБ явно съсвсем е объркала даже къде започва политиката, и къде свършва правото…. Да ПРИПОМНИМ на всички пУтлериотични одалистки от МВРО ,атака и НФСБ,както и на герберокожите и ЕТНОлЕберали от ДПС КОЙ(?) е “политик” в НРБ , и КОЙ(?) е “юрист” в НРБ , както и КОЙ ПОЛИТИЗИРА и КАЛИНКОВИЗИРА “съдебната власт”. Вярвам ,че “юристите” от НФСБ ще разберат КОЙ се меси в “политиката” им и КОЙ се МЕСИ в СЪДЕБНАТА власт! Още повече, че Лозан Панов говори САМО за РЕФОРМА в СЪДЕБНАТА власт и за МОНИТОРИНГA от ЕС, които се ОТНАСЯТ само за НЕнамеса на “партийните” КAЛИНКИ в съдебната власт, а НЕ обратното. Защото Лозан Панов не е засягал въпроси от “политиката”, а САМО за СЪДЕБНАТА власт! Например Лозан Панов НЕ се “меси” в ПОРЦИОНната “политика” на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА, и неговите пУтлериотични държанки от МВРО, атака и НФСБ. Нито в “апартаментните” ПОРЦИИ на “воеводата” – ванЮ каракачАНСКИ, който си е купил “апартамент” на 5-6 ПЪТИ по-ниска цена, и никога не е питал за “граничните имоти” на Симеонов и другите “партийци” и “юристи” от НФСБ….. Единствените въпроси ,които повдига Лозан Панов се отнасят САМО до съдебната власт , РЕФОРМИРАНЕТО ѝ , както и ЗАПАЗВАНЕТО на мониторинга от ЕС ,защото НЕ са изпълнени дори, ПРЕДприсъединителните ЗАДЪЛЖЕНИЯ към ЕС 13 години след ФИКТИВНОТО влизане на НРБ в ЕС……… Докато всякакви “партийни” КАЛИНКИ, както и бокоТИКВАТА “избират” КАЗИОНни “съдии” и “прокурори” , и за това НЯМА кака да ОТПАДНЕ мониторинга, след като съдебната власт НЕ е РАЗДЕЛЕНА от “партийни” назначения и влияние от “изпълнителната” власт на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и другите ЛОБИстки и ПОЛИТИЧЕСКИ ОБРЪЧи в НРБ….. НЯМА КАК!!!……

Напиши коментар

Коментари