сряда, 15 май 2019, 14:10 ч.

След като застана пред камерите на Бареков и Байрактаров

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! Уволниха шофьора Христо Христов, дръзнал да каже истината за пакет "Мобилност"

BNews.bg

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! Уволниха шофьора Христо Христов, дръзнал да каже истината за пакет "Мобилност"


Смелият шофьор Христо Христов, който застана пред камерата на предаването "Презареди България" с водещи Николай Бареков и Димитър Байрактаров, за да разкаже истината за пакет "Мобилност" е бил дисциплинарно уволнен от превозвача.

Припомняме, че на 09.05.2019 г. Христов даде дълго интервю, в което разказа как всички международни шофьори се назначават и осигуряват върху минимална работна заплата. Христо Христов разказа и за жестоки методи за експлоатация на
шофьорите от превозвачите, като даде примери как са принуждавани да покриват всякакви несвойствени разходи, както и да работят без почивка дни наред. Освен всичко това шофьорът разкри и уникални схеми, с които си служат превозвачите за данъчни и финансови измами.

По този начин Христо Христов в прав текст разобличи Джамбазки, Новаков и всички, които се обявиха против въвеждането на пакет "Мобилност". Христо Христов потвърди изцяло истината, че единствено Николай Бареков и "Движение Презареди България" с подкрепата си за пакет "Мобилност" са застанали на страната на шофьорите и трудещите се българи.

Цената на истината бе заплатена от Христо Христов с дисциплинарно уволнение. Странното е, че превозвачът продължава да се държи като робовладелец, тъй като не връщал трудовата книжка на Христов и го принуждавал да му заплаща обезщетение!

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Цецо наглецо - 07:26, 16 май

    Мръсните робовладелци фирмаджии искат ангария без да плащат.Искат роби.Понеже им секва печалбарството и вият на умряло.Точно така.Или ще плащат реални заплати с реални осигуровки,или да си търсят работници от Индия и Венецуела Гуньо простия,умря.

Напиши коментар

Коментари