четвъртък, 16 май 2019, 15:45 ч.

От Зайков няма и следа

ПАНИКА В КОСТЕНЕЦ! Коя е следващата мишена на убиеца Стоян?

BNews.bg

ПАНИКА В КОСТЕНЕЦ! Коя е следващата мишена на убиеца Стоян?

Паника пълзи в Костенец след като в сряда беше извършено ново убийство. Застрелян беше намерен 42-годишният Валентин, братовчед и съсед на издирвания бивш затворник Стоян Зайков-Чане, който пък е заподозрян за смъртта на бившата му жена Милена Шишкова.
 
Въпреки че двете убийства са извършени с различни оръжия, местните са убедени, че Чане е теглил куршума на своя роднина. Съмненията са, че Зайков се е криел на тавана в къщата на Валентин, който обаче го е открил и тогава се е стигнало до фаталната развръзка.
 
В града върви слух, че Стоян е решил да разчисти сметките си с всички, на които е имал зъб или е подозирал, че може да са имали връзка с Милена.  Ден преди да бъде убит Валентин разказа пред TrafficNews ,че е скаран със Зайков, защото няколко пъти му е обирал къщата. Той съща така заяви, че Чане няма да се предаде, а ще стреля на месо, ако бъде намерен от полицаите.
 
"Той е някъде тук, в махалата, сигурно сменя скривалищата постоянно. Изобщо не е ходил да бяга в Пернишко или Пазарджишко. Явно хич не му пука, че Костенец гъмжи от полиция. Като нищо ще пречука още някой, докато го намерят", коментираха пред TrafficNews  притеснени жители на квартал "Полето". През отминалата нощ полицаи и барети тарашиха всички възможни места, където евентуално може да се крие Стоян. 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Алексей - 13:00, 02 юли

    Перезвоните мне пожалуйста 8(904)332-62-08 Алексей.

  • С-400 - 17:36, 16 май

    Позор за право охранителните органи.Трябва да хвърчат глави и оставки на най-висше ниво.Как така няма да успеят да влязат и да претърсят къща,в която би могъл да се укрива заподозрян за убийство!!!

Напиши коментар

Коментари