четвъртък, 16 май 2019, 18:15 ч.

Гласувано днес

Иванка Мизова вече е освободена от поста зам.-директор на фонд „Земеделие“

BNews.bg

Иванка Мизова вече е освободена от поста зам.-директор на фонд „Земеделие“

Управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) гласува освобождаването на зам. изпълнителния директор на фонда Иванка Багдатова-Мизова, считано от днес. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на земеделието, храните и горите.

Управителния съвет избра Евдокия Кръстева за зам. изпълнителен директор на Фонда. Тя има две магистратури - по право и по аграрна икономика от Университета за национално и световно стопанство. В периода февруари 2001 г. - юни 2008 г. е била главен секретар на Изпълнителната агенция по лозата и виното. От октомври 2012 г. до юли 2015 г. е съветник по кохезионната политика в постоянното представителство на България в Брюксел.

От юни 2008 г. до момента работи в Министерски съвет като държавен експерт в дирекция „Централно координационно звено“ и началник-отдел в дирекция „Мониторинг на средствата от ЕС“.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари