четвъртък, 16 май 2019, 19:16 ч.

Първо в Bnews

Бареков в ''Делници'': Смятам, че мога да дам още на медиите! С опита, който имам съм узрял и мисля да подам документи за участие в конкурса за директор на БНТ!

BNews.bg

Бареков в ''Делници'': Смятам, че мога да дам още на медиите! С опита, който имам съм узрял и мисля да подам документи за участие в конкурса за директор на БНТ!

Припомняме, че Бареков бе началник на журналиста Емил Кошлуков, който съвсем не е подходящ за поста "генерален директор" на БНТ. Бареков бе 30 години в телевизиите от репортер до изпълнителен директор. Той е журналист със стаж и нужния опит.

Тази вечер в предаването "Делници" по телевизия "Евроком" станахме свидетели на любопитни разкрития на лидера на "Презареди България" Николай Бареков.

Припомняме, че Бареков бе началник на журналиста Емил Кошлуков, който съвсем не е подходящ за поста "генерален директор" на БНТ. Бареков бе 30 години в телевизиите от репортер до изпълнителен директор. Той е журналист със стаж и нужния опит.

"България трябва да се измъкне от позицията на 111 място по свобода на медиите. Смятам, че мога да дам още на медиите и мисля, че на 99 процента съм узрял за решението да си подам документите за участие в конкурса за директор на БНТ.", разкри Бареков.

Както е ясно, бившият евродепутат няма подкрепата на властимащите и сподели, че ще отиде с чисто сърце да представи концепцията си за развитие на БНТ. Според неговите думи концепцията ще започва така: БНТ е обществена телевизия, а не държавна. БНТ не е на политиците, а на народа, който с данъците си издържа тази телевизия. 

Водач на листата на "Презареди България" в предстоящите избори за Европейски парламент е журналистът Димитър Байрактаров с номер 26. Той ще бъде част от АКРЕ (Алианс на европейските консерватори и реформисти), където Николай Бареков бе част от ръководството. 

"Аз напускам политиката, но оставам зад Байрактаров, защото смятам, че той е най- достойният кандидат за европейски депутат. Той е баща на четири деца. Той е човек, който в предишния парламент не подведе своите избиратели. Той бе излъган от своите колеги - лъжепатриоти. От три години Байрактаров е свободен журналист. Той има социално мислене и ще работи за реформи в Европейския парламент, свързани с подобряване благосъстоянието на българските граждани.", коментира гостът в студиото.

Бареков бе единственият български евродепутат, който се застъпи за пакета "Мобилност" и благодарение на неговия златен глас, той мина в Европейския парламент. Пакетът "Мобилност" осигурява на трудовите хора нормални условия на труд и достойно европейско заплащане и защитава българския национален интерес.

"Наглостта на Ангел Джамбазки и Андрей Новаков няма граници! Те твърдят, че било много добре да живееш по шест месеца в годината в кабината на камиона, да не се прибираш при семейството си, да нямаш условия за поддържане на лична хигиена дори. Защо Джамбазки и Новаков спят в хотел за 200 евро? Да се откажат от скъпия хотел и да станат шофьори на ТИР.", призова Бареков.

Основната цел на Бареков и Байрактаров е свързана именно с пакета "Мобилност". Те са категорични, че шофьорите на ТИР трябва да се прибират при семействата си на всеки три седмици, да им бъде осигуряват хотел по време на тяхната почивка и достойно заплащане.

Димитър Байрактаров като многодетен родител, какъвто е и Бареков познава проблемите на българското семейство. В предаването стана ясно, че в следващият Европейски парламент, кандидат-евродепутатът ще работи за одобряването на минимален базов доход и за пенсионерите и за работещите хора в цяла Европа.

"Нормално ли е пенсионерите в България да живеят с 250 лева, при положение, че линията на бедност за един човек в България е 350 лева?", запита лидерът на "Презареди България".

Запитан дали с колегата му Байрактаров ще се борят срещу двойния стандарт при храните, Бареков заяви, че той е един от борците, тъй като е бил в комисията по екология в ЕП.

Там той е започнал с доклад, който е бил против двойните стандарти за лекарствата, защото както знаем двоен стандарт има не само при храните, а и при лекарствата. Качеството на медикаментите в България е далеч по- ниско от това на същите такива в чужбина, а цените са по- високи.

 

 

 

 

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Роро - 10:15, 17 май

    Какво стана с обещанието/заканата да стане учител по български език? За втори път се отмята. Ех, власт, ех, пари! Много са примамливи, нали? И, да, разбира се, всичко се прави само с благородни мотиви, вярваме...

Напиши коментар

Коментари