петък, 17 май 2019, 18:20 ч.

Достойно представяне

По две българки във финалите на топка и обръч на европейското

BNews.bg

По две българки във финалите на топка и обръч на европейското

Утре ще станат ясни първенците в отборното класиране.

По две българки ще участват във финалите на топка и обръч на европейското първенство по художествена гимнастика в Баку, Азербайджан в неделя (19 май). Това стана ясно, след като трите ни представителки в индивидуалната надпревара изиграха първите си съчетания.

Боряна Калейн ще играе още веднъж с топка (22,100) и обръч (21,650) в неделя (19 май), след като днес се представи на високо ниво.

Невяна Владинова ще се представи отново с обръч, а като днес получи оценка 20,400, която ѝ осигури 7-мо място на този уред.

Катрин Тасева пък впечатли със съчетанието си с топка, получи оценка от 21,600 и е на финал на този уред.

Вчера (16 май) националния ансамбъл (девойки) остана на 10-то място в класирането с 5 обръча.

Отборното класиране ще бъде ясно утре (18 май), след като ансамблите представят съчетанията си с ленти, а индивидуалните гимнастички - останалите си композиции (с лента и бухалки).

В състава на всеки отбор влиза по един ансамбъл и 3 индивидуални гимнастички. Те играят 10 съчетания. При формирането на класирането се взимат предвид двете оценки на ансамбъла и 6-те най-високи на индивидуалните гимнастички. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари