четвъртък, 23 май 2019, 12:00 ч.

Само в BNews

Скандал! Прокуратурата и КПКОНПИ се отчитат на Джамбазки и Каракачанов!

BNews.bg

Скандал! Прокуратурата и КПКОНПИ се отчитат на Джамбазки и Каракачанов!

Огромен скандал сътвориха в студиото на БТВ баш патрЕотите Джамбазки и Каракачанов. Началото даде Каракачанов, който директно компрометира КПКОНПИ, че прикрива несъответствие в доходите на семейството му.

Каракачанов в прав текст заяви, че КПКОНПИ му е изпратила преди два месеца известие за коригиране на декларацията за 2017 г..Това е абсолютно недопустимо,тъй като срока за такива действия е едномесечен и е изтекъл много отдавна.

Припомняме, че на 30 март тази година журналиста Димитър Байрактаров изнесе истинската информация за луксозния апартамент на Каракачанов, както и най-фрапиращия факт, че Семейство Каракачанови според декларираните си доходи са живели с 213 лева на месец, за да могат да придобият луксозният си апартамент. Този въпрос постави много въпросителни като: 

1. С какви пари Каракачанови са организирали пищната сватба на дъщеря 
си през същата 2017 г.?
2. С какви пари Каракачанови са посрещали елементарните си режийни разходи като ток, вода, отопление?
3. С какви пари Каракачанов е закупувал ежедневните си 2 кутии цигари, които възлизат на поне 300 лв. месечно?
4. Всъщност кого заблуждава Каракачанов?

Особено цинично бе поведението на Каракачанов и Джамбазки по отношение на търговията с българско гражданство, където отново бяха разобличени от журналиста Димитър Байрактаров. Именно Байрактаров доказа по неоспорим начин връзките на ВМРО с тази антибългарска дейност като изкара наяве всички регистрирани нови българи на адрес ул."Пиротска" № 5.

Както стана ясно и по този въпрос ВМРО е започнало да заличава следите си възползвайки се от властта, а вероятно и от услугите на прокуратурата, като е заличило постоянната адресна регистрация на хиляди македонци и ги е превърнало в нарушители на закона.

Най-големия цинизъм по паспортната афера бе изречен от Джамбазки, който в прав текст заяви, че знае кой техен опонент е разследван от прокуратурата, с което показа, че прокурорите не разследват истинската паспортна мафия, а хората, които защитават интересите на България!
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари