четвъртък, 23 май 2019, 18:15 ч.

Признава се за виновен

Условна за варненец, проиграл служебни пари на комар

BNews.bg

Условна за варненец, проиграл служебни пари на комар

С условна присъда се размина варненец на 29 години, който проиграл служени пари на комар. Той получи 3 месеца условно с 3 години изпитателен срок, след като се призна за виновен. Мъжът проиграл на комар 1000 лв.

Двете страни по делото постигнаха споразумение, одобрено в съдебна залата. Мъжът признава, че на 5 септември миналата година, в качеството си на длъжностно лице - шофьор на товарен автомобил за разнос на стоки по търговски обекти, присвоил чужди пари, поверени му да ги пази.

Като шофьор той имал задължения да взема продукция от базата на фирмата, в която работи на трудов договор и да я доставя до търговски обекти на клиенти в същия ден. Сутринта на 5 септември закарал стоки и събрал дължими суми от клиенти, след което минал през казино и проиграл както собствените си налични пари, така и служебните. В следобедните часове той прибрал оборота и на двама свои колеги от фирмата и отново ги проиграл на хазарт.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари