петък, 24 май 2019, 9:30 ч.

Какви са мотивите му?

Шефът на ОДМВР-Монтана е подал оставка

BNews.bg

Шефът на ОДМВР-Монтана е подал оставка

Директорът на Областната дирекция на МВР в Монтана старши комисар Ивайло Антонов обяви днес, че подава оставка и напуска системата на МВР, в която работи от 20 години.

Антонов подчерта, че оставката не е свързана с изявленията на политически лидери от опозицията за намеса на полицията в изборния процес. Той уточни, че веднага започва друга работа извън системата на МВР.

Ивайло Антонов е директор на Областната дирекция на МВР в Монтана от началото на август 2015 година.

Преди няколко часа пресцентъра на социалистите съобщи, че директорът на монтанската полиция си тръгва заради техни разкрития.

Вчера зам.-председателят на БСП Кирил Добрев даде специална пресконференция, на която изнесе данни за неправомерна намеса на полицията в изборния процес.

"МВР не просто не подсигурява честните избори, а взима страна на една политическа сила. Всички са предупредени, че ако не спечели ГЕРБ - ще бъдат разформировани на други места по страната", каза пред медиите Добрев.

 Шефският пост в ОД на МВР Монтана поема временно старши комисар Пламен Томов. Той е роден на 23. 04.1976 г. в Лом.

Завършил е висше образование през 2001 г. в Академия на МВР София, специалност "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред", ОКС - бакалавър, а през 2012 г. ЮЗУ гр. Благоевград, специалност "Право", ОКС -магистър.

Професионалната му кариера в МВР започва през 2001 г. на длъжност разузнавач в сектор БОП при ОДМВР - Монтана.

Последователно е заемал длъжностите разузнавач, началник на група, началник на сектор в ОДМВР - Монтана.

От 15.05.2018 г. е преназначен за началник на Районно управление - АЕЦ - Козлодуй при Областна дирекция на МВР - Враца.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари