сряда, 05 юни 2019, 12:40 ч.

Сетиха се

Кабинетът отпусна 500 000 лв за ремонт на кораба "Радецки"

BNews.bg

Кабинетът отпусна 500 000 лв за ремонт на кораба "Радецки"

Правителството отпусна 500 000 лв за ремонт на кораба "Радецки". 

Всички се прекланяме пред подвига на Ботев, всички свързваме името му и с кораба "Радецки". Не случайно в най-хубавите патриотични песни, които са като химн, е споменаван и той", изтъкна премиерът.

"Навремето така са приватизирали корабостроителницата в Русе, че ремонтът не може да бъде направен в България, а трябва да отиде в Румъния", изтъкна Борисов и каза, че ремонтът трябва незабавно да започне, за да може параходът да бъде ползван от хората и да се пресъздаде усещането за подвига на Ботев.

Поводът за отпуснатите пари е недоволството на хората, че няма средства, с които да се поеме плановият ремонт, който се прави на всеки 5 години. Поради тази причина на 2 юни "Радецки" не плава. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари