понеделник, 10 юни 2019, 10:51 ч.

Зов за пимощ

Издирват снимки на Джамбазки за участие в антигей протест!

BNews.bg

Издирват снимки на Джамбазки за участие в антигей протест!

В социалните медии ври и кипи усилена дейност по издирването на снимки Джамбазки за участие в анти гей протест. Оказва се, че Джамбазки е гласувал в Европейския парламент за увеличаване на средствата за организиране на гей паради, а след това обикаля медиите, за да критикува мероприятията, чието финансиране е осигурил с гласуването си.

Журналистът Димитър Байрактаров е публикувал във Фейсбук профила си обръщение и молба за съдействие от гражданите за предоставяне на снимки от участие на Джамбазки в антигей протести. До този момент не е публикувана нито една такава снимка.

Наша проверка не откри в интернет пространството нито една такава снимка. Не успяхме да открием и нито една семейна снимка на Джамбазки с тайнствената му съпруга, от която той заяви, че имал дъщеричка.

Странното е, че не открихме и документ, доказващ бащинството на Джамбазки. Сега очакваме Джамбазки да посочи в декларацията си за публичност на имуществото си подробности за имотното състояние на тайната си съпруга или жена, с която живее на семейни начала.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • М.Ц. - 14:14, 10 юни

    Ангел е лява китка!

Напиши коментар

Коментари