понеделник, 10 юни 2019, 11:30 ч.

Въпреки сигнала на Николай Бареков и Димитър Байрактаров

КПКОНПИ продължава да мълчи за терасите на Каракачанов!

BNews.bg

КПКОНПИ продължава да мълчи за терасите на Каракачанов!

КПКОНПИ продължава да мълчи за терасите на Каракачанов. Припомняме, че в края на април прокуратурата обяви, че прехвърлила сигнала на Николай Бареков и Димитър Байрактаров за луксозния апартамент на Каракачанов по компетентност към КПКОНПИ.

Предисторията се базира върху журналистическо разследване на журналиста Димитър Байрактаров, което показа, че за да се сдобие с луксозното си жилище семейство Каракачанови е трябвало да преживява с 213 лева на месец през 2017 г.

Каракачанов е декларирал доходите на семейството си през 2018 г., а година по-късно, след като разбира, че е обект на журналистическо разследване в края на март 2019 г. подава коригираща декларация, в която включва доходи на съпругата си.

Интересно как така КПКОНПИ приема тази декларация при положение, че в закона срокът за корекции е едномесечен и такава декларация е трябвало да се пусне през 2018 г.

Дали проверката на КПКОНПИ ще установи колко е струвала сватбата на дъщерята на семейство Каракачанови през 2017 г. и кой е покрил сметката за нея? При всички случаи обществото и журналистите очакват публично оповестяване на резултатите от тази проверка. Припомняме, че Каракачанов е единственият от кликата на апартаментгейт, който не подаде оставка и продължава да консумира властта!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Kirov - 12:56, 11 юни

    Готвят ни Алтернатива!! С. Трифонов бил сметнал, Мая презентирала сметките, и двамата са много загрижени за ограбения избирател. Борисов поема щафетата и предлага направо – по левче на депутатче, а защо не по десет стотинки? Извода от тази нова (и прозрачна поне за нас) пиеса, с известен сценарист и неизвестен режисьор е, че Трифонов е започнал да брои не само своите, а и чуждите пари, Мая си търси работа срещу добро заплащане, а Бат Борисов наддава субсидии в посока “нула” лева за депутат, без да споменава събраните до този момент и вложени на сериозна лихва милиони от “партия” ГЕРБ. Може, може и по лев и по стотинки, но нека старта да е равен! Нека първо ГЕРБ, БСП, ДПС и Мазните Патрeoтични клоуни върнат всички събрани, добре олихвени и неупотребени досега милиони, на същия този оплакан и съжаляван от тях народ. Едва тогава разговорът може да се счита за сериозен! Засега е само див популизъм, подготвящ слеващата патерица на русия в “българската” Европа.

  • Кънчев - 14:17, 10 юни

    Агент Иван скоро ще гризне дръвцето, защото здраво крадем с Нено от екологичното министерство!

Напиши коментар

Коментари