понеделник, 10 юни 2019, 11:50 ч.

Най-престижният международен конкурс

InterContinental Sofia – победител в Световните награди за туризъм 2019

BNews.bg

InterContinental Sofia – победител в Световните награди за туризъм 2019

InterContinentalSofia е победител в най-престижния международен конкурс за туризъм World Travel Awards 2019. Само година след отварянето си,иконата на съвременния лукс в България – InterContinentalSofia, грабна приза вдве от категориите – „Водещ хотел в България“ и „Водещ нов хотел в Европа“ за 2019.

Част от международната луксозна марка хотели InterContinental® Hotels&Resorts, InterContinentalSofia бързо се превърна в лидер на българския пазар и се утвърди като еталон за лукс. Това се вижда и във впечатляващите резултати за последните 12 месеца по отношение на рейтинг и мнения на гости: според един от критериите на веригата за оценка на качеството – GuestHeartBeat, цялостното впечатление на гостите за 2019 г. не е падало под 93%, с тенденция да бъде в Топ 3 за бранда в Европа. В допълнение, хотелът спечели Сертификатът за отличие на TripAdvisor за 2019 и през целия период на дейност запази своя рейтинг в онлайн платформите за резервации над впечатляващите 9 точки.

В края на 2018, InterContinentalSofia стана член на ексклузивната програма FineHotelsandResorts, представяща водещите хотели от този ранг и привличащаопитни пътешественици от цял свят. Още от нейното въвеждане, програмата е изключително успешна за хотела поради привилегиите, които носи на гостите, като настаняване в по-висок клас стая, късно напускане, закуска, вечеря или обяд за двама и други.

Според Генералния мениджър на InterContinentalSofiaАнджело Зукала, зад впечатляващите резултати, постигнати само година след отварянето на хотела, стои вниманиетокъм всеки детайл от престоя на госта– от топлото посрещане на Рецепция, през неповторимия комфорт в стаята до незабравимото кулинарно изживяване.„Следвайки международния етикет на нашия бранд InterContinental®, ние предлагаме истинско гостоприемство на всеки гост,като преминаваме отвъд петзвездния стандарт за обслужване и добавяме лично отношение във всеки един момент. Именно това кара гостите да ни обичат!“, споделятой.

InterContinentalSofiaвпечатлява местните и чуждестранни посетители със своя дискретен и елегантен интериор, уникална локация, спиращи дъха гледки и персонално обслужване. В края на миналата година,InterContinentalSofia откри своя Президентски апартамент, простиращ се на обща площот 235 кв. м., който е единствен по рода си продукт за българския пазар. Апартаментът е разположен на седмия етаж на хотела и предлага на гостите впечатляваща гледка към Витоша, изтънчен дизайн, удобства от най-висок клас, което го превърна и в предпочитан домакин за делегации, вечери в тесен кръг и медийни събития.

InterContinentalSofiae част от InterContinentalHotelsGroup (IHG®) – водеща компания в хотелиерската индустрия, с повече от 400 000 служители в над 100 страни. В момента IHG® има 5656 действащи хотела в световен мащаб и 1916 в процес на изграждане.

 

 

 

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари