вторник, 11 юни 2019, 15:00 ч.

Само в BNEWS

Депутати от партията на Валери Симеонов заработват допълнителни доходи, възползвайки се от служебното си положение!

BNews.bg

Депутати от партията на Валери Симеонов заработват допълнителни доходи, възползвайки се от служебното си положение!

Хората се питат и дали Касабов не е в положение на конфликт на интереси и несъвместимост на длъжностите, тъй като същия получава и материална облага под формата на изплатени хонорари от телевизията на Симеонов?

Депутати от партията на Валери Симеонов заработват допълнителни доходи, възползвайки се от служебното си положение! Публично известен факт е, че няколко от депутатите от партията на Валери Симеонов, заработват допълнително и като телевизионни водещи в кабеларката на Симеонов. 

Странното е, че същите заработват по време, за което българския данъкоплатец им заплаща. за да изпълняват задълженията си като законотворци. Особено напорист в това начинание е депутата Валентин Касабов, който често е засичан по време на пленарно заседание да обикаля Народното събрание с микрофон в ръка, за да подготвя предаване в кабеларката на Симеонов. Възмутени граждани се чудят как е възможно така безцеремонно да се нарушава закона? Хората недоумяват и как така КПКОНПИ не се е намесила досега и да извърши проверка за нарушаване на чл.62 от ЗПКОНПИ, който забранява на депутати да извършват реклама на търговски дружества.

Според гражданите Касабов непрекъснато нарушавал закона, с което демонстрирал чувство за безнаказаност, а нарушенията му лесно могат да се докажат чрез проверка на предаването му, в което Народното събрание се използва за телевизионен декор. Освен това Касабов нямал и надлежно издадена акредитация за осъществяване на журналистическа дейност в Народното събрание!

Хората се питат и дали Касабов не е в положение на конфликт на интереси и несъвместимост на длъжностите, тъй като същия получава и материална облага под формата на изплатени хонорари от телевизията на Симеонов? Не на последно място се поставя и въпросът извършва ли се въобще някакъв контрол в българското Народно събрание от страна на неговия председател Цвета Караянчева?
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари