четвъртък, 13 юни 2019, 13:24 ч.

Скандал под тепетата

Бизнес дамата Марина Стойчева обмисля да съди некоректен съдружник

BNews.bg

Бизнес дамата Марина Стойчева обмисля да съди некоректен съдружник

Собственичката на Canedian Store и едноличен управител на дружеството, закри фирмата си.

Действията й са продиктувани от некоректен бизнеспартньор, но засега Стойчева не иска да разкрива подробности. Дамата е опитала да се споразумее с въпросния господин, който не живее в България, по силата на международните търговски практики, но ударила на камък.

Би лайф научи, че Марина е запознала адвокатите си с казуса и ще изчака още съвсем малко, преди да заведе дела срещу некоректния си съдружник. Готова да стигне и до правосъдните органи зад Океана, но ще си търси правата докрай.

Близки до Стойчева  са запознати в детайли със случая и се кълнат, че имат изключително пикантна  информация за въпросния господин и са готови да се разприказват при нужда.

 Младата бизнес дама Марина Стойчева е  годеница на Васил Михалев, когото познаваме от участието му в различни конкурси и светски събития. Двамата не спират да заливат социалните мрежи със снимки от екзотични почивки, като последните кадри са от Дубай.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари