четвъртък, 13 юни 2019, 18:31 ч.

Само в Bnews

Наглост! ВМРО с нова схема за търговия на удостоверения за български произход!

BNews.bg

Наглост! ВМРО с нова схема за търговия на удостоверения за български произход!

Интересна подробност е, че притежателите на такъв документ ще могат да се ползват от всички права, за които се е борил и постигнал с много лишения българинът.

ВМРО внесе днес законопроект, от който ясно прозира схема за търговия на удостоверения за български произход, а в последствие и търговия на българско гражданство.

Наглостта на лъжепатриотите няма граници, тъй като схемата предвижда издаване на личен документ на всички, които докажат, че имат български произход, но за да се случи това е необходимо желаещите да се снабдят с удостоверение за български произход, което пък ще се издава от контролираната
от ВМРО ДАБЧ.

Интересна подробност е, че притежателите на такъв документ ще могат да се ползват от всички права, за които се е борил и постигнал с много лишения българинът. Освен това от законопроекта прозира и откровен корпоративен лобизъм, тъй като по този начин се дава възможност за внос на евтина работна сила, която да наложи дъмпинг на трудовия пазар и да  се забави повишаването на доходите на българите.

Видно е, че ВМРО по никакъв начин не сеинтересуват за българите, но са силно заинтересувани от чужденците, които вероятно добресе отплащат. Ето линк и на самия  законопроект: https://www.parliament.bg/bills/44/954-01-39.pdf
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари