събота, 15 юни 2019, 10:30 ч.

Тежък трафик

Гранична полиция съветва да не се пътува през "Маказа"

BNews.bg

Гранична полиция съветва да не се пътува през "Маказа"

Засилен трафик по пътищата на страната се очаква заради топлото време в почивните дни и започващите летни отпуски. Гранична полиция предупреди и за повече пътуващи към Гърция и натоварване на българо-гръцката граница.

Тежък трафик се очаква на пункта "Маказа"заради началото на туристическия сезон. Освен това може да се получат и струпвания на камиони и автомобили заради по-малкия брой служители от гръцка страна, които ще обработват преминаващите. Там работят само две от общо четири трасета. Данните от предходни години сочат, че най-завишена ще е интензивността на потока именно през "Маказа", тъй като той е най-често използван от румънските граждани.

Очакванията на Гранична полиция са именно на "Маказа" броят на автомобилите да се увеличи два пъти, а на пътниците - с три пъти, в сравнение с обичайния трафик.

От Гранична полиция съветват пътуващите да използват и другите пунктове на българо-гръцката граница.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари