вторник, 18 юни 2019, 13:29 ч.

ЕКСКЛУЗИВНО В BNEWS

Способен ли е Каракачанов да води преговорите за F- 16 и да изпълнява служебните си задължения като вицепремиер и министър на отбраната?

BNews.bg

Способен ли е Каракачанов да води преговорите за F- 16 и да изпълнява служебните си задължения като вицепремиер и министър на отбраната?

В състояние ли е Красимир Каракачанов след като се чувства напрегнат, изнервен и недоверяващ се на никого, дори и на семейството си да изпълнява функциите си по отбраната на България?

Би Нюз попадна на скандални факти за състоянието на силовия вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Фактите са документирани в кориците на дело 81489 от месец ноември 2018 г., където Красимир Каракачанов в собственоръчно подписана от него самия искова молба заявява следното до Софийският Районен Съд: " Чувствам се напрегнат и изнервен.

В служебните си отношения станах мнителен и не се доверявам на никого. Започнах да проявявам съмнение и раздразнителност към най-близките си хора- колеги, служители, дори семейството си."

Тези твърдения на самия Красимир Каракачанов повдигат сериозния въпрос- Способен ли е вицепремиерът и министър на отбраната да изпълнява служебните си задължения като такъв? Ако Каракачанов не се доверява на никого в служебните си отношения как тогава води преговорите за бойните и скъпоструващи самолети F-16?

В състояние ли е Красимир Каракачанов след като се чувства напрегнат, изнервен и недоверяващ се на никого, дори и на семейството си да изпълнява функциите си по отбраната на България? Как въобще взима решения, касаещи националната сигурност на България министър, който собственоръчно е декларирал описаното по-горе състояние?    

Ние от Би Нюз се обръщаме към министър- председателя г-н Бойко Борисов да вземе незабавни мерки по отстраняването на вицепремиера Красимир Каракачанов, който явно не е в състояние да изпълнява вменените му от конституцията и законите на Република България задължения! Нещо повече министър в подобно състояние поставя под сериозни съмнения начина на водене на проговори за милиарди левове, каквито са преговорите със САЩ за бойните самолети F-16 ! 
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Bоенна болница - 20:10, 18 юни

    ДС-Ванче караТърбух да си лекува там БУЛЕМИЯТА https : // bit.ly/2K4Gr97 с костите на дедо си Къно-циганина ("заслужил" милиционерски сатрап от комунистическите концлагери), а не да прави курбан от костите на Гоце Делчев!

  • Марин - 19:39, 18 юни

    Веднага оставка за шкембьо! Видное, че е полудял от пиене и плюскане!

  • 1 - 19:05, 18 юни

    Вземете му веднага куфарчето ,че без да иска ,може да натисне копчето,да не разкаля терена.

Напиши коментар

Коментари