четвъртък, 20 юни 2019, 14:19 ч.

Само в Bnews

Валери Симеонов съсипва бизнеса на хиляди дребни търговци с промените в закона за шума!

BNews.bg

Валери Симеонов съсипва бизнеса на хиляди дребни търговци с промените в закона за шума!

Всъщност с безумните поправки, които не се съобразиха с десетките предложения на бизнеса, Симеонов напрактика за пореден път обслужи чужди корпоративни интереси на конкурентни на България страни.

Вчера Народното събрание прие окончателно промените в закона за шума, а най-доволен беше депутатът и бивш вицепремиер Валери Симеонов. Задоволството му сякаш извираше от задоволено чувство за реваншизъм на неуспял политик, който този път най-сетне е демонстрирал надмощието си.

Всъщност с безумните поправки, които не се съобразиха с десетките предложения на бизнеса, Симеонов напрактика за пореден път обслужи чужди корпоративни интереси на конкурентни на България страни. Да превърнеш доказана дестинация за забавления и развлечения на млади хора в погребално бюро и клуб на пенсионера е не само липса на знания и професионализъм, но може да се определи и като болест, граничеща с лудостта!

Симеонов вече се потруди да изгони голяма част от руските туристи, а загубите тепърва ще бъдат калкулирани, сега е ред и да унищожи инвестиции за милиони и име на дестинация, което е създавано десетилетия и  осигурява работа и доходи на хиляди млади хора, които за радостдо този момент все още не са напуснали България!

Резултатите от Симеоновия закон много скоро ще дадат своя резултат и той ще бъде в посока развитие на корупционния потенциал. Ноторно известно е, че където има регулации дирижирани от административни наказания нивата на корупцията са огромни, особено когато става въпрос за сезонен бизнес! Нека все пак обобщим какво постигна Валери Симеонов със своите поправки в закона за шума
1. Съсипва бизнесът на хиляди дребни търговци;

2.Лишава държавния бюджет от стотици милиони приходи;

3.Обслужи чужди корпоративни интереси;

4.Съсипва доказани туристически дестинации

5.Закрива хиляди работни места;

Сега остава да очакваме в устрема си Валери Симеонов да поиска град Шумен да бъде прекръстен на град Безшумен!
Така де, господинът иска да му е тихо! И никакви шумни протести, защото глобите са жестоки! 
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • вакича - 07:53, 21 юни

  Този помяр още ли е в политиката?

 • Ставри - 04:46, 21 юни

  Много знаете,бе! Ами я вие не си отваряйте прозорците лятно време заради повръщащи " младежи" наркомани.Пияни курвета и думкане цяла нощ,когато броени часове след това сте на работа?.Дребните печалбари да вложат пари да обезшумят наркоманските бордеи ,а не да пищят като вдовици за к..р! Браво на Симеонов.

 • Митко - 18:03, 20 юни

  А какво да кажем за такива като мен и семейството ми, дето едни "дребни" търговци малтретират денонощно с 11 климатика?

 • 1 - 16:16, 20 юни

  този орангутан,може ли да бъде политик,и да предлага закони,Българийо докъде стигна,идиоти да коват закони.

 • Nostradamus - 15:25, 20 юни

  Малоумник!

 • mnenie - 15:25, 20 юни

  Изрод, маша на бандитите и чужди интереси!

 • Велизар - 15:23, 20 юни

  Балевски - патреотар идиот.

Напиши коментар

Коментари