петък, 21 юни 2019, 9:30 ч.

ЕКСКЛУЗИВНО В BNEWS

Бареков изригна за Румяна Бъчварова: Шансът Прокопиев да те назначи за посланик е 100%

BNews.bg

Бареков изригна за Румяна Бъчварова: Шансът Прокопиев да те назначи за посланик е 100%

Шансът да те номинират от Атака или дори ”самия Пеевски” (Oh, my God!) за посланик и то на “Кънда в дивия” и да станеш такъв в ерата на Бойко Борисов е 0%.

Николай Бареков изригна по повод назначението на Румяна Бъчварова за посланик в Израел. Евродепутатът смята, че тя е номинирана от подсъдимия олигарх Иво Прокопиев. Ето какво пише още той във фейсбук: 

"Шансът да те номинира синът на шефа на ДС в Ловното стопанство на Бай Тошо и Пенчо Кубадински в Разград - Иво Прокопиев - за посланик и да станеш такъв е 100%. Справка: премиерската секретарка Румяна Бъчварова, чиято дъщеря и зет са на заплата и бонуси при подсъдимия за грабеж и корупция И.П. от схемаджийския кръг “Капитал”.

Шансът да те номинират от Атака или дори ”самия Пеевски” (Oh, my God!) за посланик и то на “Кънда в дивия” и да станеш такъв в ерата на Бойко Борисов е 0%. Питам съвсем човешки, господин президента и господин премиера, които управляват ужким държавата, наречена от народа “Територия”, #КОЙ управлява Територията на някогашна България през 2019-та, 30 години след “края на комунизма”??

Питам: Има ли конфликт на интереси при Румяна Бъчварова като възложител на еврофондове и поръчки в качеството и на вицепремиер от ГЕРБ на фирми, свързани с олигарси, и парите, които попълват щедро семейния бюджет на дъщеря и от същите тези фирми, на които зет и и дъщеря и са “служители”. Питам премиера, питам президента и питам прокуратурата. И ще продължавам да питам всеки ден."

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Ванков - 13:55, 21 юни

    Щом като са били някакви си и преди, и сега, значи винаги са се ръководили само от користни цели и идейно нямат нищо общо с никоя от партиите. Крайно време е такива хора и подобните им, които шарят от една партия в друга да бъдат обособени /от обществото/ в отделна категория хора - тази на безкрупулните кариеристи!

Напиши коментар

Коментари