неделя, 23 юни 2019, 12:36 ч.

Пълен фарс

Валери Симеонов удари тотално дъно!(ДОКУМЕНТ)

BNews.bg

Валери Симеонов удари тотално дъно!(ДОКУМЕНТ)

 През последните месеци депутата Валери Симеонов е ярък пример на  пропадналия политик. Като се започне през грозните обиди срещу майките
на децата с увреждания и неморалното му поведение до подаване на оставката му като вицепремиер и се стигне до пълната катастрофа на изборите за Европейски парламент. Явно, дори и самия Симеонов вече разбира колко много е пропаднал като политик и е предприел мерки за излъскване на имиджа му. Мерките, които е предприел обаче предизвикаха още повече смях в наблюдателите, тъй като се оказа, че след приемането на безумните поправки в закона за шума, Симеонов е накарал хотелиери, които обаче се оказаха негови коалиционни партньори да го хвалят с писма в медиите.

Фарса с похвалното писмо на г-жа Дияна Иванова-Колчева предизвика истински смях, тъй като хората много добре знаят, че същата е в управлението на партия "СЕК", която от години се подвизава като коалиционен партньор на партийката на Симеонов. Както се казва Валери Симеонов удари тотално дъно не само в политиката, но и в лъскането на имиджа си! 


 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Силк - 22:04, 23 юни

    Обидно ли е да наречеш кози с извити рога - витороги и жени които крещят - крещящи?

Напиши коментар

Коментари