понеделник, 24 юни 2019, 12:30 ч.

Скандално

Депутатът Касабов не отиде в Азербайджан като член на делегацията ПАЧИС, уплаши се да не се озове в панделата!

BNews.bg

Депутатът Касабов не отиде в Азербайджан като член на делегацията ПАЧИС, уплаши се да не се озове в панделата!

Активният диалог между парламентаристите на България и Азербайджан допринася за разширяване на сътрудничеството и развитието на двустранните връзки в редица сфери. Това беше общото мнение на председателите на парламентите на България и Азербайджан Цвета Караянчева и Октай Асадов, изразено на срещата им в рамките на 53-ата генерална асамблея на Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество (ПАЧИС) в Баку.

В българската делегация липсваше обаче един от членовете на делегацията ПАЧИС и това е депутата от партията на Валери Симеонов Валентин Касабов. Според запознати Касабов се е уплашил да пътува за Азербайджан, тъй като срещу него, Валери Симеонов, Петър Петров и Христиан Митев се води наказателно преследване за тежко престъпление срещу Азербайджан. Именно поради тази причина Касабов е отказал да лети за азерската столица, за да не бъде арестуван още на летището.

Подобни пируети правеше и неговият партиен бос Симеонов, който като вицепремиер също заобикаляше Азербайджан, за да не бъде и той арестуван и вкаран в ареста. Според запознати, престъплението , в което ги обвинява Азербайджан, е участие в терористична организация за търговия на оръжие и други тежки състави от НК на Азербайджан
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • БКП-партийното МенгясЪ - 08:03, 27 юни

  В Азербайджан са мюсюлмани и арестуват всички употребяващи в големи количества контрабанден алкохол ЦИГАНИ - най-вече БКП-българеещите се ДС-патриотарстващи МАНГАСАРИ!

 • OCTABKA! - 16:29, 24 юни

  Искам да знам имената на “експертите”, които са сътворили новите учебници по история. Едно име вече изплува от историческия русофилски тюрлюбълвоч: прафесарката в СУ “Климент Охридски”, бивш член и на БКП, и на Изпълнителното бюро на БСП Искра Баева !!! КОИ са останалите ПРОРУСКИ “експерти” във фалшифицирането на новата ни история ???? А “министърът” на образованието, генномодифициран счетоводител, се прави на умряла лисица. Бил потресен! Нищо не знаел! Ха- ха-ха! Оставка! Оставка за този министър на слугинската безродност!

 • 1 - 16:29, 24 юни

  Катя ,грешиш,пиян човек става много смел,а този ром-касабов е страхливец

 • Катя - 15:18, 24 юни

  Беше пиян и изпусна самолета!

 • 1 - 13:09, 24 юни

  нали този ром е безстрашен,като другия,който риташе възрастната кадъна на българотурската граница,но шубето е голям страх,азерите,щяха да му развинтят пърдалника.

Напиши коментар

Коментари