вторник, 25 юни 2019, 9:30 ч.

Заради ремонт

Спират временно водата на 3 места в София

BNews.bg

Спират временно водата на 3 места в София

Налага се и спиране на водоподаването от 10.30 до 18.30 часа в района на ул. 685 в квартал "Овча купел" заради подмяна на сградно водопроводно отклонение.

"Софийска вода" ще прекъсне днес временно водоснабдяването в някои части на столицата, пишат от дружеството.

Водоподаването ще бъде спряно от 09 до 18 часа в квартал "Димитър Миленков" заради диагностика на уличен водопровод.

Налага се и спиране на водоподаването от 10.30 до 18.30 часа в района на ул. 685 в квартал "Овча купел" заради подмяна на сградно водопроводно отклонение.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 5 квартал "Обеля" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. 5 от ул. "Рила" до ул. 12.

Ремонтите целят да осигурят по-добро управление на водопроводната мрежакато максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения, уверяват от "Софийска вода".

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари