вторник, 25 юни 2019, 11:30 ч.

Само в Bnews

Комисията за узаконяване на корупцията забрави да изпере агент Иван!

BNews.bg

Комисията за узаконяване на корупцията забрави да изпере агент Иван!

Случая обаче е толкова фрапиращ, че комисарите все още се чудят как да процедират.

 Комисията за узаконяване на корупцията забрави да изпере агент Иван! Припомняме, че доносникът на държавна сигурност се сдоби с луксозен трезонет и няколко тераси, от което се сдоби с прозвището Краси-тераси, който в агенцията по вписванията е отразен с нула лева цена на придобиване.

Според декларираните данни агент Иван и семейството му са живели с 213 лева на месец, за да сдобият с луксозния трезонет през 2017 г. Срещу Краси-тераси бяха подадени сигнали до главния прокурор, но той ги препрати към комисията за узаконяване  на корупцията.

Случая обаче е толкова фрапиращ, че комисарите все още се чудят как да процедират. Според най-елементарни сметки на специалисти доходите на агент Иван няма да достигнат само за терасите, но получените комисиони през годините са способни да затворят устата на всяка проверяваща институция, което гарантира спокойствието на агент Иван.
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • CPAM! - 13:12, 25 юни

    Излезе имцето на още една от “авторките” на учебниците с фалшифицираната история на България: прафесарката от СУ “Климент Охридски” ЕВГЕНИЯ КАЛИНОВА! Но няма начин да се е минало и без “творческо” участие в Заверата по фалшифицирането на историята ни и на една друга титулована шефка на съвсем легалната (!?) т.н. “евразийска катедра” (“Via Evrasia”) в Софийския университет товарищ доц. д-р Даринка Григорова. Обърнете внимание КОИ са помагачите й в тази престъпна “Via evrasia”: доц. д-р Александър Сивилов д-р Светослав Маноилов д-р Зорница Грекова д-р Цветелина Цветкова проф. д-р Искра Баева д-р Боряна Митева проф. д.ик.н. Нина Дюлгерова проф. д-р Андрей Андреев доц. д-р Евгений Кандиларов Чавдар Митов, сигурно не е минало и без участието на прафесарЪТ Андрей Пантев, академикЪТ Георгий Маркав и най-вече на джендърЪТ Велислав Дърев! Те, май, всичките “историци”, преподаватели в Университета ни, са откровени фалшификатори и мястото им е на подсъдимата скамейка (за престъпление с изключителна обществена опасност) и после при бай Ставри, да си направят там един як академичен евразийски съвет!

Напиши коментар

Коментари