вторник, 25 юни 2019, 13:00 ч.

Имат ли си любимци?

Превръща ли се БТВ в рекламна агенция на гей организации?

BNews.bg

Превръща ли се БТВ в рекламна агенция на гей организации?

Чести гости по тази тема са и евродепутата Ангел Джамбазки, за който в социалната мрежа беше проведено търсене на снимков материал за участие в протести срещу гей паради.

Превръща ли се БТВ в рекламна агенция на гей организации? Този въпрос все  по-често си задават хората в социалните мрежи. През последните седмици хората коментират, че постоянно се канят гейове и лезбийки, които да ни обясняват как едно или няколко деца си имат родител едно и родител две.

Чести гости по тази тема са и евродепутата Ангел Джамбазки, за който в социалната мрежа беше проведено търсене на снимков материал за участие в протести срещу гей паради. Оказа се, че никой не е успял да предостави такива снимки, но за сметка на това се завъртя видеоматериал с изказване на Джамбазки в което той подкрепя признаването на гей браковете, сиреч на родител едно и родител две, което идеално кореспондира с медийна политика на БТВ.

Според много от зрителите взаимните симпатиимежду БТВ и Джамбазки се дължали и на любовта на повечето водещи и на евродепутата към силния пол. Според зрителите много скоро БТВ ще започнат да въртят и определения от проф.Вучков химн на гейовете Ti-Ri-Ri-Ram, за да утвърдят своята идентичност.

Всичко това, а и демонстрациите на наклонностите от някои водещи като хекимянчо и Светльо-индиеца все повече отвращават зрителите и рейтингът на медията през последните месеци сериозно се срива, тъй като поведението на медията е в пълен разрез с традициите на страната ни. 
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари