петък, 05 юли 2019, 10:44 ч.

Как да бъдем отличници в леглото?

Коя е перфектната секс поза?

BNews.bg

Коя е перфектната секс поза?

Все повече учени и сексолози се занимават с изучаването на сексуалното щастие. Според японски учени най-голямо значение има изборът на секс поза, за да се постигне пълно щастие в секса. Индийските им колеги, които разполагат с цял наръчник от Кама-Сутра обаче, твърдят, че огромно значение за щастието в секса имат любовните игри на партньорите. Според други изследователи на тази сложна материя основно значение има размерът и опита на партньорите. Вероятно тези спорове са безкрайни! Ние считаме, че времето е идеално и ви пожелаваме приятни изживявания с обичният от вас човек. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Чико - 12:05, 07 юли

    BNews=Porno News

  • Цвета Отпреде-Отзадева - 13:50, 05 юли

    Balthazar, 1. много нагледно си го обяснил ;-) и си напълно прав за анатомично-физиологичните предимства на задната прашка. 2. Не си прав, че точката G е митична. 3. 3ащо не смениш жената (жена имаш предвид, нали?), щом ти е омръзнала?

Напиши коментар

Коментари