петък, 05 юли 2019, 17:30 ч.

Трифонов го размаза

Тръгват протести срещу избора на скандалния Кошлуков

BNews.bg

Тръгват протести срещу избора на скандалния Кошлуков

С избора си днес, въпросните трима членове доказаха, че за да се съживи полумъртвата БНТ, най-напред трябва да се закрие политически зависимият орган СЕМ. Толкоз.

Шоуменът Слави Трифонов се обяви за закриване на "политически зависимият орган СЕМ" заради избора на Емил Кошлуков за генерален директор на БНТ.

Според него тримата членове на съвета, гласували кандидатурата му - София Владимирова, Розита Еленова и Бетина Жотева, с вота си са размахали среден пръст на цялото българско общество.

По-късно тази вечер са насрочени два протеста срещу избора на Кошлуков за шеф на обществената телевизия - единият пред БНТ, другият - пред Министерски съвет.

Ето и цялата му позиция за скандалния избор на мнозинството в СЕМ:

През 2010 г. СЕМ ни наложи глоба заради скеч на Краси Радков, в който образът му отец Нафърфорий казва многократно „Да го ева“. Тогава СЕМ ни наложи санкция заради грешка по Фройд – в думата „ева“ членовете на СЕМ чуваха съгласната „б“, а не съгласната „в“.

Днес, 9 години по-късно, трима от настоящите членове на СЕМ – София Владимирова (от парламентарната квота), Розита Еленова (от парламентарната квота) и Бетина Жотева (от квотата на президента Плевнелиев) избраха Емил Кошлуков за генерален директор на БНТ.

С избора си днес, въпросните трима членове се обърнаха към всички български данъкоплатци, които плащаме за съществуването на обществената БНТ, размахаха средния пръст на Кошлуков и ни казаха многократно: „Да ви ева! Да ви ева! Да ви ева!“ Ама с „б“.

С избора си днес, въпросните трима членове доказаха, че за да се съживи полумъртвата БНТ, най-напред трябва да се закрие политически зависимият орган СЕМ. Толкоз.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Джо Банана - 03:33, 15 юли

    Не дрънкай,бре,БНТ и БНР са соц-кадри до един,за това и никой не ги гледа и слуша,просто времената са други!И за това не го избират Кошлуков,щото е отявлен антикомунист.

  • 1 - 13:56, 11 юли

    uuuu,абе ганчоооо,ти нима не знаеш,че кошлуков е агент на дс,а агентите са комунисти,сигурно си много малък,за да не знаеш ,подробности за агента кошлуков.

  • uuuuu - 08:17, 06 юли

    Слави си остава подлога на комунистите и Путин! Кошлуков е стар седесар и само такива утвърдени демократи трябва да заемат обществени постове!

Напиши коментар

Коментари