неделя, 07 юли 2019, 11:18 ч.

Гейове ли са евродепутатите?

Евродепутати аплодират българина, станал "Мистър гей-Европа " за 2019 година

BNews.bg

Евродепутати аплодират българина, станал "Мистър гей-Европа " за 2019 година

31-годишният българин Александър Петров отвя конкуренцията и взе титлата в тазгодишния конкурс Мистър Гей Европа, научи Bnews.bg. Българският представител намери  място като пръв сред равни на финала на конкурса, който се състоя по време на прайда в Кьолн в събота. Според присъствали на награждаването, на него са присъствали и български евродепутати. Участниците в състезанието са преминали осем различни предизвикателства, като представителят на България е спечелил четири от тях — предварително интервю, писмен тест, личен проект и фотогенично предизвикателство. Общият му резултат е 211 точки от 240 възможни.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Модерен свят на ценности. - 19:19, 07 юли

    Пропуснали сте най-важният показател в конкурса, вероятно от неудобство да го съобщите. Нашенецът имал най-добре оформената кафява дупка, без фистули и папиломи, ощавен до микроскопични косъмчета, гъвкав и видимо съвсем опазен от наранявания. Мечта за всеки еврогей.

Напиши коментар

Коментари