петък, 12 юли 2019, 9:18 ч.

Без думи!

Тотев оставил Стария Пловдив без тоалетни?! Туристите се облекчават...

BNews.bg

Тотев оставил Стария Пловдив без тоалетни?! Туристите се облекчават...

Пловдивчани са гневни заради липсата на елементарна хигиена в иначе неповторимата стара част на града. Сериозен проблем се оказа дефицитът на тоалетни в града под тепетата. Обитателите на къщи в Стария град се оплакват, че чуждите туристи в нужда няма къде да влязат и накрая ползват необитаемите къщи край Хисар капия, пише "Марица".

"Това е срам за града. Станахме за резил”, възмушават се живеещите в архитектурния резерват. 

В резервата има една обществена тоалетна, която е зад „Конюшните на царя”. Тя обаче не е добре обозначена. Така туристите не подозират за съществуването и търсят скрити места, за да се облекчат. 

Пловдивчани пък се чудят толкова ли е трудно в Стария град да се поставят няколко химически тоалетни и така нещата да станат малко по-цивилизовани и да не се излагат пред туристите.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари