петък, 12 юли 2019, 19:56 ч.

Алчността на ВМРО докарва екологична катастрофа!

Елин Пелин на бунт срещу ВМРО! Не искат боклука на Европа да се преработва в градът им!

BNews.bg

Елин Пелин на бунт срещу ВМРО! Не искат боклука на Европа да се преработва в градът им!

Вместо със склад за безалкохолни напитки, Елин Пелин се сдоби с опасен завод за преработка на пластмаса, което ще доведе до екокатастрофа, сигнализираха възмутени граждани. .Предприятието ще рециклира 35 000 000 килограма полимери, което неминуемо ще застраши живота на хората. Вонята на боклук и отпадъци е навсякъде, а ТИР-ове постоянно возят още и още боклуци твърдят жителите на Елин Пелин..

Кметът Ивайло Симеонов-ВМРО е издал заповед за строеж на склад за безалкохолни напитки, а вместо склад, се построи завод за преработка на опасни отпадъци. Нарушавайки всички правила, без направен ОВОС, без съгласуване с гражданите на общината, без да е гласуван проектът и разрешението на Общинския съвет, без да се зачитат правата на гражданите, е одобрен строежът на завода, споделят жителите на града, управляван от ВМРО. Те разказват, че заводът се води регионален, но въпреки това ще преработва боклук от цяла Европа . Вече има заведено дело от общинските съветници на ГЕРБ за неговото функциониране и работата от съда му е спряна. Работниците от завода обаче твърдят, че не се изпълнява заповедта на съда и той продължава да рециклира опасни химически материали. Според тях залогът е много голям и хора от ВМРО, при това от най-високите постове във властта са прибрали много пари от гръцки инвеститор, който бил реалният собственик на завода. Такъв завод в Гърция нямал никакъв шанс да бъде построен но корумпираните български политици за пари са готови на всичко!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Бивша колега на Бнюз - 13:03, 13 юли

    Колеги, сменете си източниците. Информацията ви не е достоверна. Като искате да преписвате, използвайте за информационен източник bgnes. Поздрави на Златка!

  • Еколог - 20:39, 12 юли

    Не стана ли много на ВМРО?.Имат си зам.министър в МОСВ защо да не се възползват.

  • Еколог - 20:38, 12 юли

    Не стана ли много на ВМРО?.Имат си зам.министър в МОСВ защо да не се възползват.

Напиши коментар

Коментари