събота, 13 юли 2019, 14:00 ч.

ПИК:

Валери Симеонов на съд, нарича бизнесмени "разбойници"

BNews.bg

Валери Симеонов на съд, нарича бизнесмени "разбойници"

Искаме да подчертаем, че нашият бизнес не нарушава закона и ние не нарушаваме с него здравето на хората.

Валери Симеонов отива на съд, обявиха от Българската асоциация на заведенията (БАЗ).

Оттам считат за недопустимо изказването му в Народното събрание, че собствениците на заведения са "разбойници, които чрез разбойничество са натрупали една пещера богатства".

Искаме да подчертаем, че нашият бизнес не нарушава закона и ние не нарушаваме с него здравето на хората. Подобни квалификации можем да окачествим като абсурдни и обидни. Да се представя като "разбойничество" легитимното сдружаване на представители на дребния бизнес, чиято цел е открит диалог с интитуциите, е недопустимо, посочват от браншовата организация.

Конкретните обиди, отправени срещу председателя на БАЗ Ричард Албегов, са поредният пример за това, че г-н Симеонов очевидно не приема гражданския диалог като естествена част от функционирането на всяко демократично общество.

Затова БАЗ и нейният председател в лично качество ще заведат дело за обида срещу г-н Валери Симеонов, пишат от организацията.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари