неделя, 14 юли 2019, 11:00 ч.

От Blife

ЗАПЕЙ! Как се сбъдват детските мечти, между нотите и думите

BNews.bg

ЗАПЕЙ! Как се сбъдват детските мечти, между нотите и думите

Преди броени дни в социалните мрежи се появи песента “Запей”, която е олицетворение на това, че мечтите се сбъдват!

Надали на този свят има нещо по- хубаво от това, да видиш как една детска мечта става реалност  и на едно лице грейва най- искрената усмивка позната на човечеството. Децата са богатството на този свят, те са лъча светлина и надежда, че не всичко е изгубено и доказателството, че всеки трябва да запази добротата в сърцето си, независимо на колко години е станал.

Преди броени дни в социалните мрежи се появи песента “Запей”, която е олицетворение на това, че мечтите се сбъдват! Но нека ви разкажем повече за историята на това прекрасно произведение.

Тази песен е сбъдната мечта на Мила Илиева. Тя е само на 14 години, но обича да пише стихове. А един ден пише и текста за тази шарена и весела песен. Изненадата за Мила е, когато разбира как текстът може да бъде облечен в музика, а след това емоциите от нея да бъдат предадени в клип. Чудото на сътворяването обединява и вдъхновява много хора около тази идея.

Децата трябва да мечтаят и трябва да виждат реализирани творческите си мечти, за да продължат развитието си и да бъдат това, което искат, както се пее в песента. Това е и мотото на проекта, който е реализиран в изпълнение на :Elegance&Палави ноти ft.Mavrikov.

Трио Елеганс  са заедно вече 5 години, а “Палави ноти”, тази есен ще навърши 4. Сред изявите на малките таланти са Благотворителния ни концерт "Деца творят за деца", които е традиция всяка годиня, няколко самостоятелни авторски песнички,многа 1частия на различни сцени,фестивали,конкурси. Момичетата от Елеганс, че  винаги възрастните трябва да са опора на малките и да помагат за да се сбъдват мечтите им.

Възрастните, дават възможност за изява на децата, това е формулата за прекрасно бъдеще, спойката между поколенията. Режисьор и оператор на клипа е Атанас Аретов. В клипа са включени различни локации, участват много деца от школи и спортни клубове.

За да се превърне творческият проект в мащабно предизвикателство – дебют, като  рап изпълнител прави и Васко Мавриков, водещият в „Шоуто на Мавриков.“ Дали песента ще получи овации или златен скункс, никой не знае, но определено е пример за това как всеки трябва да се впуска в предизвикателства, шегуват се създателите на проекта.

Видеото гледайте ТУК! 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари