неделя, 14 юли 2019, 17:15 ч.

АФЕРА:

ДРАГА МИ МАЯ, ТЕЗИ ТВОИ СЕЛСКИ ГЛУПОСТИ, ХОДИ СИ ГОВОРИ НА ПЛОЩАДА В КЮСТЕНДИЛ! МОЖЕ И ДА СИ С ПРИЧЕСКА, НО НЕ СИ МНОГО УМНА!

BNews.bg

ДРАГА МИ МАЯ, ТЕЗИ ТВОИ СЕЛСКИ ГЛУПОСТИ, ХОДИ СИ ГОВОРИ НА ПЛОЩАДА В КЮСТЕНДИЛ! МОЖЕ И ДА СИ С ПРИЧЕСКА, НО НЕ СИ МНОГО УМНА!

Снимка: Пресцентър на Омбудсмана на РБ

Не ми пука особено дали ще бъде Мая или ще остане Данчето, защото разлика няма и господарите са все същите, а далаверата ще продължи да бъде експлоатирана по сходен начин, но много се дразня, когато ме вземат за малоумник и се опитват да ме правят саздърма с глупости от типа “ако подигравката с гражданите продължи”, както се изказа Манолова от телевизора тая сутрин.

Абе Мая, абе Манолова, не знам как е гражданското общество у Кюстендил, но в София подигравката с гражданите започна още при Янчулев, продължи при ухиления Софиянски за да достигне своята кулминация при оня дето “държи маркуча си в изправност” и е известен в Уикиликс като “пожарникарят Батман”, за да достигне днес до паметник на бандитизма след “ремонта” на Графа.

Колко още ще “чакаш” подигравки, драга ми Мая? Месец ли? Два ли? Щото ти по-добре от мен знаеш, че тя кампанията започва септември. И какво по-точно очакваш да видиш ти за следващия месец, след като явно нищо не си видяла за последните 30 години?!

Или накратко, драга ми Мая – тези твои селски популистки глупости, ходи си ги говори на площада в Кюстендил.

Щото може и да си с прическа, но не си много умна. Или поне аз не съм толкова тъп. Васил Петев

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • зелен - 17:55, 15 юли

  Чий ще дири тази червена селянка в синя София?!

 • Миро - 14:13, 15 юли

  Kато е почнало от Янчулев, та до Данчето - все надолу и надолу. Няма по-грозен и разтурян град в Европа, камо ли столица. Дайте да сменим малко десена, белким ни потръгне.

 • мамин Василчо - 10:27, 15 юли

  Абе Василчо, абе Петев, ма ша ся задавиш от злоба бря!Ша ти ся пукни сръцето ва!Нещо по-умно ни мож ли измисли! Или накратко, драги Въсо, подстрижи ся кат мъж, че то си с прическа кат Майчето ва, ша та сбърками по улиците ва!

 • ние селяните - 10:14, 15 юли

  питаме: Защо сайтчето АФЕРА ВЕЧЕ НЕ СЕ ОТВАРЯ, а се появява съобщение , че сайтчето е недостъпно, защото съдържа помия! Що така, бе умници от АФЕРА?

 • критик - 09:28, 15 юли

  Не си толкова, ти си изключително тъп! И то личи по пасквила, който си сътворил. Просто такива като тебе знаят само едно- да плюят, обзети от омраза и злоба и излъчващи жлъч и отрова! Отврат

Напиши коментар

Коментари