неделя, 14 юли 2019, 18:30 ч.

Бивш МВР шеф разкри:

Една крадлива фамилия иска да открадне парите на Гришо!

BNews.bg

Една крадлива фамилия иска да открадне парите на Гришо!

Мястото на Григор Димитров е до Федерер, а не до тези, които искат да го налазят, особено ако тръгне да прави небостъргач, написа Богомил Бонев.

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев написа любопитен коментар във "Фейсбук" по повод случващото се с Григор Димитров. Тенис звездата ни продължава да пропада в световната ранглиста, записвайки загуба след загуба, докато в същото време действа и по бизнес плановете си. Както БЛИЦ вече разкри, Григор лобира пред Бойко Борисов за своя мениджър Георги Стоименов, тъй като импресариото, заедно с Димитров искат да издигнат голяма бизнес сграда на мястото на паркинга на скандалните кортове "Малееви" на клана "Берберян", намиращи се близо до Борисовата градина. 

Богомил Бонев, който е отявлен фен на тениса, предупреждава хасковлията за намеренията му и най-вече за това, че се предоверява на скандалната фамилия. По думите на бившия МВР шеф, Григор е налазен от клана "Берберян", които се опитват да откраднат парите и доброто му име. 

"Много ми се ще Гришо, гледайки в момента мача Федерер - Надал, да си даде сметка, че неговото място е там. А не при една крадлива фамилия, която го е налазила и се опитва да му открадне и парите, и доброто име. Особено, ако тръгне да прави небостъргач", написа Богомил Бонев, който беше много успешен министър на вътрешните работи.

Припомняме, че срещу Берберян бяха заведени дела за данъчно престъпление, като на първа и втора инстанция тя беше осъдена заедно с мъжа си. На трета инстанция беше оправдана, благодарение на намесата на Иван Григоров - председател на Върховния касационен съд и приближен на Иван Костов.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • oще за кражбата - 18:06, 15 юли

    “Ако по време на войната българското население не изпита сериозни продоволствени затруднения, това се дължеше на българското село. То стоеше зад гърба на всички ни и ни изхранваше. Режимът на Вълко Червенков доведе това село до просешка тояга. Тези години ще останат да се помнят като най-мизерните години в живота на нашия селянин. Насилствената колективизация, която доведе до изчезването на мъжката работна ръка от полето, плюс ликвидирането на малките лични стопанства изправи страната пред неизбежен глад. Не помогна и жестокият закон, според който от селяните се изискваше да отчитат месо, вълна, мляко и т.н. въз основа на съществуващи на книга декари земя. Това беше периодът, в който маса селяни се намериха по затворите и лагерите. Така че ние, в града, нямахме вече резервите на селото зад гърба си. Нещо повече, множество селяни пристигаха, за да си купят хляб в София. Издаваха се всевъзможни нареждания за контрол върху продажбата на продукти от първа необходимост, които, разбира се, малцина спазваха. Тогава, в тези години, започна и се разви едно от най-известните явления у нас — кражбата. Нуждата тласкаше хората към всевъзможни, по някой път гениално измислени трикове за припечелване на малко повече. Не бих преувеличил, ако кажа, че почти всеки, който имаше достъп до меда, си облизваше пръстите. Крадеше се всичко и от всички, но най-вече от държавата. Главни герои, разбира се, бяха управителите на ресторанти, магазини, разни търговски предприятия, горски стопанства, домакини, магазинери, закупчици, отчетници и т.н. Водата взимаше голямо участие в тази дейност — не само виното и ракията биваха оводнявани, но ние купувахме влажна захар, овлажнени продукти, разводнено мляко. Нравственото основание на всеки беше, че си връща онова, което държавата е ограбила от самия него. Милицията, която бе пълен победител на политическия фронт, сега се хвърли с всичка сила на стопанския фронт. Беше създадена мощната стопанска милиция, която арестуваше и изтезаваше хората с най-голяма жестокост. Стопанските престъпления получаваха най-тежки присъди, включително и смъртни. Тъй като някои от механизмите за присвояване на обществени пари бяха неразгадаеми, милицията процедираше по обратния начин — следеше за всяко по-свободно харчене на пари. След това жертвата се улавяше, вкарваше се в следствения отдел и изтезаваше, докато признае нещо. Постепенно стопанската милиция стана истинско страшилище, защото пострадаха хора и за Неумишлено допуснати грешки. Но, разбира се, никога стопанската милиция не разследваше огромните злоупотреби и стопански провали на хората от върхушката.”(Георги Марков, “Задочни репортажи за България”).

  • ВЕЧНА СПРАВЕДЛИВОВА - 21:09, 14 юли

    БЕРБЕРЯН Е МРЪСНИЦА, НЯМА ДА ВИДИ ХАИР С МРЪСНИТЕ СИ СДЕЛКИ И ПОСТЪПКИ! ТАЯ ГАДИНА БЕРБЕРЯН ОХУЛИ ТОЛКОВА ХОРА, А САМАТА ТЯ Е ПОТЪНАЛА В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ! ГРИШО Е ГЛУПАК, АКО ИМ СЕ ДОВЕРЯВА!

Напиши коментар

Коментари