понеделник, 15 юли 2019, 10:21 ч.

Кой е бащата?

Излъга ли Джамбазки, че има дъщеря?

BNews.bg

Излъга ли Джамбазки, че има дъщеря?

КПКОНПИ вече публикува декларациите на лицата, заемащи публични длъжности. Първи в списъка на членовете на Европейския парламента е Ангел Джамбазки. Веднага се набива на очи, че евродепутата е спестил стотици хиляди от заплатата си. В декларацията на евродепутата обаче, липсва една интересна информация! Тази информация засяга доходите на съпруга/та или лицето при фактическо съжителство. Интересно е, че липсват данни за такова лице?! Припомняме, че евродепутата Ангел Джамбазки по време на предизборната кампания заяви, че има малка дъщеричка- Биляна, но не спомена кой е бащата, както и не отрони нито думичка за майката. От декларацията виждаме, че за 2018 г. не е декларирано имущество, притежавано от лице под 18 години. Ако се предположи, че детето е родено през 2019 година, данни за която Джамбазки ще декларира през 2020 година, то тогава остава открит въпроса къде е провела бременността бъдещата родилка и всъщност кой е записан като баща в акта за раждане на детето. Припомняме, че Джамбазки все още не е показал и дипломата си за завършено висше образование! Ето декларацията на евродепутата: https://register.caciaf.bg/2019/45476E5D-7660-4ED4-A57D-6512E99C0D7095414.xml

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • BgWC - 16:14, 15 юли

    Може и Дудука да е. Той откакто хапна белгийски шоколад, стана доста плодовит.

  • Пунта Мара - 12:18, 15 юли

    Цвъцо е бащата! Той може да прави дъщери! Освен това редовно тренира гинекология и акушепство в Горнооряховската болница... Кой друг, ако не Цвъцо?!

Напиши коментар

Коментари