вторник, 16 юли 2019, 7:58 ч.

С нашите пари ли ще купят ЧЕЗ?

Купувачът на ЧЕЗ е придобил богатството си по време на масовата приватизация като "Агроинвест Национален ПФ" АД !

BNews.bg

Купувачът на ЧЕЗ е придобил богатството си по време на масовата приватизация като  "Агроинвест Национален ПФ" АД !

И така, какво стана с бившите приватизационни фондове? Дали фалираха някъде в небитието на прехода, или отидоха да приватизират по други географски ширини? Голяма част от тях в момента са публични дружества със статут на холдинги и акциите им се търгуват на Българската фондова борса.
Точна статистика колко са в момента акционерите е доста трудно да се направи, както и колко от тях са получили акции срещу боновите си книжки. Колко от вас си спомнят за "Агроинвест Национален ПФ" АД? Да, това е приватизационен фонд, който участва в масовата приватизация, когато уж се разпределяше на всички по равно държавната собственост, но се оказа , че едни хора придобиха тлъстите пайове и днес са мастити бизнесмени. Та, този приватизационен фонд днес е крупен холдинг нарича се  "Еврохолд България" АД и ще купува ЧЕЗ, тоест отново ще печели на наш гръб. Някои веднага ще си помисли, че всичко си е по старому и нищо не се е променило! Не драги, много неща се промениха! Изсмукаха енергията от нас и ни превърнаха в оскотели същества, които дори един протест вече не могат да организират! Така, че много неща се промениха и тепърва има да ни грабят и заробват!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Иван Динев - 16:25, 11 авг.

    ...Разбира се с нашите откраднати пари през последните 35 години . Елита на БКП живее в земният рай България като собственик на всичко . Те БКП - ДС - висшите им ръководства си написаха Акт 16 за всичко видимо в страната .Да не забравяме , че кражбите в България , наричани " Преход " се ръководят директно от Кремъл . Новият феодализмът в България е огледално копие на руският феодализъм . Няма свобода на словото и печата в България , няма реална съдебна система : Доказателство : Случаят Максим Ставийски се повтори наскоро - Дядото - висш политик , не само , че не беше арестуван за педизвиканата от него катастрофа с убито дете близо до Кържали , но всички български медии проглушиха света , като казаха , че съдът му върнал шофьорската книжка . Кой и кога ще уволни съдиите за тази явна световна - публична подигравка с гражданските права на семейството на убитото дете ???!!! Това съдебно решение се нарича извращение по служба и е висша форма на наглост , доказващо , че обикновените български граждани нямат реални граждански права ... и това е Европейският Съюз - нали така . " Нейсе запуши го ! " казваше бай Ганьо - Ха - Ха - Ха !!!

  • Дичо - 12:34, 16 юли

    Не ни заробват, загробват ни!

Напиши коментар

Коментари