четвъртък, 18 юли 2019, 9:00 ч.

Очаква се модерната сграда да бъде завършена през 2020

Галакси Инвестмънт Груп даде началото на втория етап на изграждането на Офис Парк Пловдив

BNews.bg

Галакси Инвестмънт Груп даде началото на втория етап на изграждането на Офис Парк Пловдив

Проектът предвижда още внедряването на високотехнологични сградни инсталации, сред които последно поколение ефективна климатизация и вентилация, адресируема пожароизвестителна система, контрол на достъпа и видеонаблюдение.

Галакси Инвестмънт Груп даде началото на втория етап на изграждането на Офис Парк Пловдив. Очаква се модерната сграда да бъде завършена през 2020 г. Първият етап на бизнес сградата приключи в края на 2016 г. и в нея вече работят над 900 души. Плановете на компанията инвеститор са след завършването на втората фаза да бъдат разкрити още 900 работни места.

„Пълната заетост във фаза 1 и силният растеж на IT и BPO (Business Process Outsourcing) компаниите в Пловдив създават недостиг на офис пространства от висок клас в града“, каза управителя на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев. По думите му новата сграда е отговор на високите очаквания на големите и средни компании, търсещи съвременни и иновативни офис пространства в един от най-предпочитаните райони на града. „За следващите няколко години имаме амбициозни планове, които започваме да реализираме поетапно с днешната първа копка“, каза още Бояджиев.

Офис Парк Пловдив е офис сграда клас „А“ с разгърната застроена площ 10 336 кв.м. Сградата се състои от осем нива, включващи едно партерно, шест офисни и подземен паркинг. Визията залага на модерност, висока енергийна ефективност и високо качество на вложените материали и инфраструктура.  Конструкцията на сграда е c полезна площ 1 110 ĸв.м и пoзвoлявa дa бъдe paздeлeна нa до четири  независими офис единици. Eтaжнaтa виcoчинa нa oфиcнитe нивa e 3.50 м, а cвeтлaтa виcoчинa e 2.85 м, ĸoeтo oтгoвapя нa дълбoчинaтa нa пoмeщeнията и осигурява богато естествено осветяване на вътрешните пространства.

Проектът предвижда още внедряването на високотехнологични сградни инсталации, сред които последно поколение ефективна климатизация и вентилация, адресируема пожароизвестителна система, контрол на достъпа и видеонаблюдение. Интериорите са решени с двоен под и окачен таван за функционално разполагане на кабелна и тръбна инфраструктура. За работещите в сградата ще се грижи професионален пропърти мениджмънт. Осигурена е денонощна охрана и обща рецепция, гарантиращи комфорта на работната среда. Удобства за наемателите ще създават още разположените в сградата кафетерия, ресторант и зони за отдих.

Сградата се намира в най-зелената част на града, в близост до мол Пловдив и парк „Отдих и култура". С гледка към бул. Свобода и зелените площи на район Запад и Младежки хълм. Седем линии на градския транспорт имат спирки в радиус 500 метра. В момента сред наемателите на офис билдинга са утвърдени родни и чуждестранни компании, сред които SiteGround, Bulpros, Football Radar, Codenest, Delasport, Accenture, VSG, ОББ и др.

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари