петък, 19 юли 2019, 13:39 ч.

Коалицията е ГЕРБ-ВМРО-ДПС

Позор! Депутатите от ГЕРБ, ВМРО и ДПС дадоха 3 милиарда за самолети без въоръжение- документ

BNews.bg

Позор! Депутатите от ГЕРБ, ВМРО и ДПС дадоха 3 милиарда за самолети без въоръжение- документ

Огромен позор понася България и българския народ чрез сделката за самолетите F-16! Новата управленческа коалиция ГЕРБ-ВМРО и ДПС се оказва, че купуват самолети практически без въоръжение! Това сочи самия законопроект и цитираните числа в него! За да няма спекулации Би Нюз публикува тази част от законопроекта! В законопроектът ясно е отразено, че цените са без включени данъци и мита, което мигновено оскъпява сделката с почти един милиард лева!http://file:///C:/Users/otupo/Documents/902-02-19_ZR_dogovori_dostavka_samoleti%20F-16,_vaorazhenie_i_oborudvane.PDF

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • CPAM! - 20:25, 19 юли

    Идва ми в повече лицемерието на резидента румен решетников и останалите полезни идиоти около курнелия. Когато наливат милиарди в беленския гьoл, без да му се вижда краят на това тотално ограбване на съдраните ни джобове, тези лицемери никаква критика не изразяват, защото ще обидят кремъския плъх. Когато обаче става дума за националната ни сигурност, не им се дава нито стотинка от НАШИТЕ пари, а пут.ин не кяри нищо. Мръсни безродни крадливи некадърници! ВЪН!

  • Нагледно - 15:04, 19 юли

    Депутатите от ГЕРБ, ВМРО и ДПС дадоха 3 милиарда за самолети без въоръжение! И после разправяйте, че тия всичките не са русофили! Хем във военната им доктрина пише , че главен враг на БГ-то е Русия, хем купуват самолети без въоръжение, за да се бият срещу нея! Чак сега разбрахме какво искаше да каже ББ на Медведев: "Купувам самолети от САЩ, ама ти неа се плашиш!"

Напиши коментар

Коментари