понеделник, 22 юли 2019, 9:46 ч.

Много нагло!

Сметната палата разобличи партия "Възраждане"! Получавали стотици хиляди партийна субсидия!-документ

BNews.bg

Сметната палата разобличи партия "Възраждане"! Получавали стотици хиляди партийна субсидия!-документ

Партия "Възраждане", която месеци наред създаваше впечатление, че не получава партийна субсидия бе разобличена от Сметната палата, която публикува отчета на партията. От него ясно се вижда, че "Възраждане" е получавала партийна субсидия, която е използвала за предизборната си кампания по време на изборите за Европейски парламент. От отчета става ясно, че даренията за партията са повече от скромни и са за 600 лева. По време на кампанията всеки който дръзнеше да спомене, че партия "Възраждане" получава партийна субсидия бе агресивно нападан и определян за лъжец. Особено агресивно бе поведението срещу журналиста Димитър Байрактаров, който първи разобличи "Възраждане" в лъжите им. Костадинов от "Възраждане" дори си позволи в ефира на БНТ да заплашва журналиста със съд, но сега се оказва, че Димитър Байрактаров е казал истината, а четата на Костадинов се е облажила добре от партийната субсидиЕто и линк към подробните отчети на "Възраждане", публикувани в Единния регистър по изборния кодекс в сайта на сметната палата:https://erik.bulnao.government.bg/RegDonors/RegParticipants/ParticipantsInCik.aspx#

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Велкова - 15:43, 22 юли

    Голям страх, голямо нещо от това Възраждане. Какво ли още ще измислят кукловодите. Възраждане, дерзайте, на прав път сте!

Напиши коментар

Коментари