вторник, 23 юли 2019, 17:52 ч.

Това ли е цената на националното предателство?

Бомба! НАП-Leaks: 84 милиона долара от американска военна фирма получени от Каракачанов в началото на 2019 г.

BNews.bg

Бомба! НАП-Leaks: 84 милиона долара от американска военна фирма получени от Каракачанов в началото на 2019 г.


84 милиона долара е получил в началото на тази година военният министър Красимир Карачанов, сочи един от файловете изтекли от НАП.
Сумата е преведена от американска фирма във военно-промишления комплекс, която няма видима пряка връзка с “Локхийд Мартин” – производител на F16.
Това вероятно е просто по-скрита техника за плащане, след като през 70-те години “Локхийд” бяха заловени че са давали директно пари на политици, за да поръчват самолетите им.
Тогава изгоряха министри в Западна Европа и дори един японски премиер. Сега е твърде вероятно това да е част от нашата сделка за изтребители.
Просто нито една друга сделка от подобен мащаб няма в армията. Пехотата и корабите минаха във фризера, за да има за изтребителите.
Преводи по-големи от 50 хиляди евро задължително се докладват от банките в БНБ. Вероятно от там информацията е отишла и в НАП.

В изтеклите файлове няма данни Каракачанов да е платил данък.
Сумата липсва и в имотната му декларация пред КПКОНПИ. А фактът, че подобна сума идва в България, а не се крие из офшорките, показва че властта не се счита за застрашена. Източник : speednewsbg.blogspot.com
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари