вторник, 06 август 2019, 12:00 ч.

Успешно приключване на проект

Развитие на знанието за управление на бъдещето

BNews.bg

Развитие на знанието за управление на бъдещето

Обща стойност на проекта е 227 700 лв., от които 193 545 лв. европейско и 34 155 лв. национално финансиране.

На 25 юни 2019 г. Първа инвестиционна банка официално приключи изпълнението на проект "РАЗВИТИЕ НА ЗНАНИЕТО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА БЪДЕЩЕТО", реализиран съгласно договор за безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Обща стойност на проекта е 227 700 лв., от които 193 545 лв. европейско и 34 155 лв. национално финансиране.

В продължение на 14 месеца общо 450 служители на Банката преминаха обучения по дигитална и чуждоезикова компетентност.  Обученията се проведоха в София, Варна, Бургас, Благоевград, Плевен, Русе и Стара Загора.

Основните цели на проекта бяха насочени към надграждане компетентностите на служителите на Fibank чрез развитие на специфични знания и умения, допринасящи за осигуряване на устойчиво професионално развитие на включените в проекта служители, създаване на мотивираща среда за постигане на по-високи резултати, повишаване ефективността на работа и развитие способността на служителите да посрещнат динамичните промени в банковия сектор и актуалните бизнес потребности на банката.

Областите, в които се проведоха обученията, са свързани с някои от основните предизвикателства в банковия сектор и на трудовия пазар като цяло – дигитализация на услугите и технологична модернизация, както и чуждоезикова комуникация в условията на глобализиращия се бизнес.

Обратната връзка от служителите, участвали в обученията е, че темите са отговорили на техните очаквания и потребности, като повишената езикова компетентност ще подпомогне бъдещата им работа като банкови експерти. Обучените служители дават висока оценка на предоставените от Fibank възможности за надграждане на ключови професионално-значими знания и умения.

Реализирането на проект „Развитие на знанието за управление на бъдещето“ потвърждава дългосрочната визия и последователен стремеж на Първа инвестиционна банка да поддържа и надгражда своите позиции на работодател, силно ангажиран със създаване на отлични възможности за професионално развитие и висока и устойчива мотивация на своите служители.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Linda - 00:58, 12 февр.

    КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат ​​заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му го върнете навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Без кредитна проверка, няма консигнатор със само 2% лихва и по-добри планове за погасяване и график, ако трябва да се свържете с която и да е фирма във връзка с осигуряване на заем без обезпечение, свържете се с господин Дейвид Уилсън днес за вашия заем Те предлагат всички видове категории заем, които те Краткосрочен заем (5_10 години) Дългосрочен заем (20_40) Заем за медиен срок (10_20) Те предлагат заем като Заем за жилище ............., Бизнес заем ........ Дългов заем ....... Студентски заем .........., Заем за стартиране на бизнес Бизнес заем ......., фирмен заем .............. и т.н. Имейл .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Когато става въпрос за финансова криза и заем, тогава финансовият заем на Дейвид Уилсън е мястото, което трябва да отидете, моля, кажете му, че г-жа Линда Макдоналд ви насочва Успех ... ....

Напиши коментар

Коментари