събота, 10 август 2019, 10:00 ч.

Стотици декари по морето и Драгалевци на тезгяха

Каракачанов готви зловеща кражба на топ имоти от МО под носа на Борисов!

BNews.bg

Каракачанов готви зловеща кражба на топ имоти от МО под носа на Борисов!

Атрактивни имоти, готвени за продажба от МО, има и в София.

Министерството на отбраната готви за продажба апетитни имоти по Южното Черноморие. До края на годината ще бъдат продадени още редица атрактивни имоти в София. Всички те са включени в списък с общо 100 имота с отпаднало предназначение, "предвидени за осъществяване на разпоредителни действия". 

Един от тези имоти се намира на морския бряг в Черноморец. Теренът на бивше военно поделение, разположено върху 173 дка, като близо половината от имота се намира върху полуостров Червенка, пише "Дневник".

Друг такъв апетитен имот представлява 31.3 дка незастроен терен с недефиниран начин на трайно ползване, който се намира в местността Акротирия във все още слабо застроената южна част на Несебър. Имотът е заобиколен от пясъчни и скалисти плажове, а в обхвата му има пясъчни дюни.

Вторият полуостров обхваща местността Кротирия западно от Стария град в Поморие и представлява урбанизирана територия с неустановен начин на трайно ползване. На север теренът граничи с няколко ваканционни комплекса и хотели.

Предвиден за продажба е и имот на МО в бургаския кв. "Сарафово". Става въпрос за бивши армейски складове с пет постройки, разположени в терен от 5.4 дка на около 300 м от плажа. Сега теренът е предвиден за ниско застрояване до 10 м.

МО готви за продажба и три имота в непосредствена близост до плаж "Нестинарка" в Царево. Първият е разположен върху 110 дка и граничи с широка пясъчна ивица, вторият е отбелязан като "казармен район" с една постройка и терен от над 112 дка. Третият имот е доста по-малък - 4,2 дка, но граничи с другите два. 

В списъка на министерството с имоти с отпаднало предназначение е и терен от близо 2 дка в местността Герени край Созопол, който се намира на около 200 м от морето, къмпинг "Роял бийч" и ваканционните комплекси "Блу ориндж" и "Хасиенда бийч".

Атрактивни имоти, готвени за продажба от МО, има и в София. Един от тях - незастроен имот с площ 2,1 дка, се намира на бул. "Цар Борис III" 341 в столицата. 

Предвидени за продажба са още терен от 19 дка със стари военни складове в "Драгалевци" и незастроен имот на терен над 39 дка на околовръстното шосе в София. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари