петък, 16 август 2019, 14:13 ч.

Смел само на думи!

Джамбазки влезе в привичната си роля на медиен войвода!

BNews.bg

Джамбазки влезе в привичната си роля на медиен войвода!

Пишман войводата Джамбазки се сети, че е обещавал на хората да брани България и влезе в привичната си роля на медиен войвода! Псевдопатриота вместо да призове шкембе войводата си да мобилизира армията за издирване на убиецът на седем годишното момиченце от село Сотиря, реши да призовава за смъртна присъда, знаейки, че такова наказание не съществува в България и ЕС. Джамбазки дори може да даде личен пример и вместо да се разхожда с пистолет на Софийското летище може да пообиколи баирите и да залови убиецът, ама друго си е да се правиш на войвода чрез медиите! Упражнението е простичко- бъркаш в джоба, вадиш пачките, плащаш и всичко е точно! А баламурниците ще се възхищават предизборно, колко "смел" евродепутатин са избрали да "брани" България!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Пфу! - 00:03, 17 авг.

    Ако мАнгела Джанбаз иска смъртно наказание за жестоко убийство с изнасилване на едно дете, то какво наказание трябва да получат лъжливите и крадливи ДС-Ванче караШкембе, самата мАнгела Джанбаз и целия БКП-българеещ се ДС-патриотарстващ цигански катун за унжаването, гаврата и унищожаването на 2 млн. пенсионери (без раннопенсиониращите се с максимални пенсии фатмаци и джандари!) и прогонването на още 2 млн. трудоспособни българи?! И вместо наказание данъкопладците трябва да им търпят кражбите, лъжите, многомилярдното разхитителство на нашите пари, мезонетите с терасите и парижките им тризонети, недекларирани резиденции, .... ?

  • даа - 20:01, 16 авг.

    войвода на конци-ци-ци-ци

Напиши коментар

Коментари