четвъртък, 22 август 2019, 9:09 ч.

Чужди служби доказали участие в паспортната мафия.

Бомба! Всеки момент може да щракнат белезниците на Каракачанов!

BNews.bg

Бомба! Всеки момент може да щракнат белезниците на Каракачанов!

Всеки момент може да щракнат белезниците на Каракачанов, според източници чужди служби са доказали участие в паспортната мафия.

Припомняме, че изданието "EUREPORTER" публикува на 06.01.2018 г убийствен материал за Каракачанов и паспортната мафия!

В материала се изнася информация за корупцията по високите етажи на властта, която е покровителствала търговията с българско гражданство.Изданието е интервюирало и българката Катя Матева, която е заявила, че се страхува за живота си, тъй като е изнесла информация за съучастничество на Красимир Каракачанов в търговията с българско гражданство.

Според изданието българската прокуратура разполага с данни, от които ставало ясно, че Красимир Каракачанов е получавал между 550 и 1500 евро за всеки македонец получил български паспорт. Ето и линк към статията на авторитетното издание:https://www.eureporter.co/politics/2019/01/06/bulgaria-whistleblower-reveals-corruption-in-the-sale-of-passports-goes-to-the-top/?fbclid=IwAR2j7FOTq5_4mWl3tQ7KF8D50iEff2WyJfoY7yuEwLoHmxFatjwMFIiewQQ 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Peter - 14:27, 23 авг.

    Само в българия е възможно. Всички знаят и нищо повече от прокуратурата.

Напиши коментар

Коментари