петък, 23 август 2019, 13:00 ч.

Добре новина

Във Ветрен няма обгазяване на въздуха

BNews.bg

Във Ветрен няма обгазяване на въздуха

Днес екипи на пожарната ще продължат огледите на горския масив, за да изгасят и последните останали участъци, които тлеят.

Пожарът, който възникна вчера в дъбова гора при град Ветрен, не е причинил обгазяване на въздуха, съобщава БНТ. Днес екипи на пожарната ще продължат огледите на горския масив, за да изгасят и последните останали участъци, които тлеят. Новини от България и света, актуална информация 24 часа в денонощието Във Ветрен няма обгазяване на въздуха Автор: news.bg 23.08.2019 12:46:59 Ветрен У нас Прегледи: 99 Коментари (0) Във Ветрен няма обгазяване на въздуха Източник: EPA/БГНЕС 1 0 Пожарът, който възникна вчера в дъбова гора при град Ветрен, не е причинил обгазяване на въздуха, съобщава БНТ. Днес екипи на пожарната ще продължат огледите на горския масив, за да изгасят и последните останали участъци, които тлеят. Цяла нощ близо 20 пожарникари и служители на горското стопанство са правили обходи по периметъра на изгорялата дъбова гора, за да не позволят на огъня да прехвърли направените просеки. От сутринта дежурните екипи на мястото започнаха да обхождат масива и да гасят разпалилите се нови огнища. Чрез GPS системата на горското стопанство ще стане ясен обхватът на пожара, има вероятност засегнатите площи да надхвърлят 400 дка. Водеща остава версията пламъците да са се прехвърлили към гората от сметището край Ветрен. Както писахме, няколко големи пожара в страната пламнаха именно от сметища. Сметището е затворено от година, но местните хора твърдят, че често виждат камиони, които идват от други населени места, за да изхвърлят отпадъци на мястото. Екипите на пожарната и днес остават в готовност на мястото на пожара.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари