неделя, 25 август 2019, 19:55 ч.

Аборигенски политици избирани от аборигени!

Бареков с разбиващ коментар за грабежа на българското злато!

BNews.bg

Бареков с разбиващ коментар за грабежа на българското злато!

Идва фирмата “Дънди Прешъс - Крокодила” от Австралия или кой знае откъде или някой бивш номенклатурчик като Тако, Вуте или Свако, взима рудника за златото без пари, експлоатира го 8-10 години и вади ценни метали за няколко милиарда. На държавата дава 0,01 % от заграбените богатства и щедри рушвети под масата за политиците, а на работниците в рудника по 1000 евро заплата. Аборигенските медии заедно с платени аборигени като Каролев цвилят и хвалят политиците и техните инвеститори. Всички са доволни, докато след десетина години златото се изнесе до шушка с кораби надалеч в чужбина, рудникът остане като празна яма, всички работници - безработни на борсата, селището до рудника напълно опустошено от екологичната и социалната катастрофа и обречено на 100% вечна безработица, водата отровена форевър, онкологичните заболявания скочили до небето, олигарсите са хванали самолета без да се сбогуват. Това не може да се нарече инвестиция, това е грабеж от недрата на една аборигенска държава с аборигенски политици и аборигени, които ги избират. Жалко, че обиждам аборигените, защото при тях номерата на Дънди не минават.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Kирилов - 12:58, 27 авг.

  Абсолютно! Много точно казано!

 • Ей, Дънди - 12:57, 27 авг.

  По прост и ограничен поплювко от теб няма! Да си го знаеш, тъпако!

 • мънди - 14:21, 26 авг.

  Това е една ГОЛЯМА далавера и който я заплашва бива унищожен.

 • 1 - 11:54, 26 авг.

  дундо,ти много остър си се родил,сигурно ,си гербер-комунист,затова оставаш остър,само докато,герб-комунисти,са на власт.

 • Дънди - 11:15, 26 авг.

  Барек, когато си се родил тъп, остав тъп завинаги.

Напиши коментар

Коментари