четвъртък, 05 септември 2019, 14:30 ч.

Скандални разкрития

Годеницата на кандидат-кмета на "Демократична България" лъсна с два вибратора в порно. НЕ ОТВАРЯЙТЕ ТЕЗИ СНИМКИ НА АКТИВИСТКАТА НА "ДА, БЪЛГАРИЯ" (18+)

BNews.bg

Годеницата на кандидат-кмета на "Демократична България" лъсна с два вибратора в порно. НЕ ОТВАРЯЙТЕ ТЕЗИ СНИМКИ НА АКТИВИСТКАТА НА "ДА, БЪЛГАРИЯ" (18+)

Една от снимките показва как годеницата на архитекта от Варна е налапала огромен червен вибратор, а на друга сама си го монтира на едно място.

Скандални порно снимки на годеницата на кандидата за кмет на "Демократична България" Борислав Игнатов лъснаха в тайни порно чатове. На кадрите Йорданка Михайлова е заснета във вулгарни пози, на които е разчекната без гащи, но с широка и предизвикателна усмивка гледа камерата.

Затова сигнализира читател на ПИК, според когото имало и видео подвизи с палавата блондинка, но гледането им изисквало вътрешен достъп до въпросните секретни чатове. Ако се съди по няколкото снимки, видеата са вероятно доста по-пикантни.  

Една от снимките показва как годеницата на архитекта от Варна е налапала огромен червен вибратор, а на друга сама си го монтира на едно място.

Най-скандален е третият кадър, на който се вижда как снимащият мъж се намесва в играта на палавата Йорданка и вкарва в нея втори лилав вибратор. Неизвестният мачо с крак бута секс играчката, докато в същото време тя смуче с кеф червения вибратор. 

Обстановката, в която се разиграва долнопробното порно, е не по-малко шокираща - мизерна и мръсна стая, с разхвърляни дрехи и обувки навсякъде. Според потребителите, разменящи си снимките в порно чатове, те са правени от бивше гадже на Йорданка по времето, когато е била студентка.

На кадрите се вижда, че днешната годеница на кандидат-кмет с 4-5 години по-млада, което означава, че вероятно не са правени от Борислав Игнатов. Проверка на ПИК установи, че връзката на Михайлова с варненския архитект датира от близо 3 години, а наскоро двамата дори започнали да мислят за сватба.

След студентската скамейка палавата Йорданка се изявявала като активистка на "Да, България" и именно покрай политическите страсти се залюбила с Игнатов, издават пък партийни другари на архитекта. Връзката им била доста бурна и двамата бърз заживели заедно, а любовта им грее и от общи снимки във фейсбук.

С днешна дата блондинката била неотлъчно до архитекта по време на предизборната му кампания, като играела ролята на негов фотограф и видеооператор. 

Припомняме, че това далеч не е първият порно скандал в лагера на психодесните, тъй като преди години на подобни кадри лъсна и бившият им лидер и настоящ евродепутат Радан Кънев, заради което се сдоби с прякора Рада Дълбоката. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • по-важно - 12:18, 06 септ.

  Hаследниците на марката на славното някога СДС ca задали много хубави въпроси на сестра ГАЛЕВА. Някои от които с основание могат да отперат и на “избраницата” cи Данчето. Особено за съдбата на МОЧА и отношението ѝ към 9.9.1944 и последиците му. Та, като са казали, а, да карат поред и наред. Па да “притиснат” и нашия човек, архитект Борислав Игнатов................ 1. След като твърдите, че сте независим кандидат, необвързан с партии и идеологии, какво е отношението Ви към датата 9-ти септември, почитали ли сте я, каква е историческата Ви оценка за нея, за съветската окупация и последствията за България – убийства, репресии и икономическо изоставане?................ 2. Какво е мнението Ви за паметника на Съветската армия в столицата, как се отнасяте към старата идея на СДС да бъде демонтиран и поставен в Музея на социалистическото изкуство?............... 3. Заявихте, че искате да обедините левите и десните софиянци и да им бъдете кмет. Ролята на обединител подхожда повече на президента, не на столичен градоначалник. Кметът на което и да е населено място трябва да предложи политики и програма, които винаги по своята същност са леви или десни, в зависимост от мерките и начините, по които ще се изпълняват. Кога ще видим Вашата програма и как ще осъществите този идеен оксиморон в нея?....................... 4. На кого оставяте хората, които разчитаха на Вас като омбудсман? Вие твърдяхте, че сте силно ангажирана с проблемите им, а с лека ръка ги пренебрегнахте. Не смятате ли, че мисията, която искахте да повярваме, че изпълнявате – да защитавате онеправданите от цяла България, е по-висша от тази да оглавите София?........................ 5. Ако искате да сте обединител, не използвате ли кампанията в София като трамплин за по-висок връх? Битката, която започвате, не е ли по-скоро за „Позитано“ 20, а не за „Московска“ 33? Вероятно осъзнавате, че дясна София е голям залък за кадър на социалистите, но искате още популярност, за да атакувате после лидерството в БСП, а оттам и премиерския или президентския пост........................ 6. Ако все пак станете кмет, ще изоставите ли софиянци, за да се впуснете в политически предизвикателства за нови постове? Това не е прецедент за Вас – бяхте избрана за народен представител от Кюстендил, но в средата на мандата си предпочетохте да станете омбудсман. След това направихте същото и като омбудсман – напуснахте, за да погледнете към кметския стол в столицата. Не Ви ли притеснява,че поведението Ви се превръща в рецидив?.................... 7. Вие обвинявате общинските съветници в София, че не са работили в интерес на гражданите. Защо тогава не издигате своя листа? Как ще управлявате София без свои съветници и как ще принудите избраните с други листи да подкрепят Вашата политика и идеи в Столична община? На съветниците от БСП ли ще разчитате и ако да, защо се криете зад етикета „независим кандидат“?

 • Смешник - 09:42, 06 септ.

  ГЕРБерастия ,до шия и вибратори ,додупка :)

 • dali - 07:33, 06 септ.

  Няма да обиколи тук-там и лично да агитира? Готов съм таяда ме проагитира два-три пъти...

 • Мильо - 07:19, 06 септ.

  ГЕРБерастия до шия :)

 • хищна хиена - 16:22, 05 септ.

  Не ставайте смешни. В такива филмчета всеки е участвал, само дето повечето от вас не са особено приятна гледка не само южно от кръста. Предпочитам да гледам сексуално активни хора, вместо хленчещата сто и нещо-годишна Искра Баева по НОВА ТВ сутрин рано за отминалата си младост през 19-ти век. Момчето е готино и е архитект. На неугледната ни столица ще се отрази освежаващо да я управлява най-сетне компетентен човек.

Напиши коментар

Коментари