вторник, 10 септември 2019, 9:43 ч.

Няколко журналисти в пенсия, заподозрени в русофилски шпионаж, бяха отведени за разпит с белезници на ръцете.

Писателят Божидар Чеков: БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ ПОРЯЗАХА ОТНОШЕНИЯТА НИ С РУСИЯ!

BNews.bg

Писателят Божидар Чеков: БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ ПОРЯЗАХА ОТНОШЕНИЯТА НИ С РУСИЯ!

БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ ПОРЯЗАХА ОТНОШЕНИЯТА НИ С РУСИЯ!
Българското общество може вече да спи спокойно. Поредния удар върху руското влияние в България и на българското в Русия, бе нанесен благодарение на решителните действия на ДАНС и Специалните полицейски части в първите часове на девети септември. Няколко журналисти в пенсия, заподозряни в русофилски шпионаж, бяха отведени за разпит с белезници на ръцете. В стремежа си да покажат на отвъдокеанските ни приятели непримиримата борба срещу всичко славянско и всичко православно, на българските управляващи остава само да реализират безумната идея на бившият президент Петър Стоянов. Навремето, едрозъбестият пловдивчанин, в момент на поредна чупка в кръста пред Бил Клинтън, предложи "Кирилицата" да бъде заменена с "Латиница".
Настоящата българска действителност, с поредната грозна акция, доказва, че управлението на страната е на светлинни години от европейските геополитически тенденции. Без визия, без необходимата култура, нито грижа за националните интереси на България. В момента в който в София се преследват русофили, французите правят всичко възможно за подобряване на отношенията си с Русия. Почти в един и същи час, в България слагат белезници на приятели на Русия, а в Москва пристигат министрите на отбраната - Флоранс Парли министърът на външните работи на Франция - Жан Ив льо Дриан, за да възстановят приятелските отношения между двете страни. Изолацията на България на международната сцена взима непознати до сега размери!

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Зрител - 21:52, 10 септ.

  Русия е велика страна и който тръгне срещу нея тръгва срещу народа си. Никой истински българин няма да воюва и да мрази Русия.

 • Ром - 16:04, 10 септ.

  Прост народ, слаба държава!

 • Буревестников - 13:18, 10 септ.

  Аз не само на железар, ами и на стругар ще отида, ако много ме помолиш. Но от това думите ми няма да станат по-малко истинни, а истината често боли.

 • ВАЖНО! - 12:48, 10 септ.

  Днес ще има протест срещу избора на Гешев, организиран от правосъдие за всеки от 18,30. Поканата е към всички загрижени за състоянието на демокрацията у нас граждани.

 • хей, Буревестников, - 12:29, 10 септ.

  Много се ядосвам, когато тъпи нищожества като теб, илитерате, учили, недоучили, с менгеме на главата, не позволявайки ти въобще да мислиш, оствяйки само това, което ти е набито в главата - да се възхищаваш от най-големите мерзавци, съсипали България. Иди при някой железар, белким ти отпусне малко стиските!

 • Буревестников - 11:52, 10 септ.

  Няма как да се говори за добри отношения между България и русия, докато всяка година плащаме данък "русия" в размер над 10 милиарда евро и треторазредни пудели на пут.ин си позволяват да хокат българския президент, а той да стои като попикано мушкато. Тия трябва да са ни благодарни, че имаме изобщо отношения с тях, въпреки че още не са ни се извинили за двете окупации. Колкото до изолацията на България, то тя може за нула време да се преодолее с президент като Плевнелиев и с премиер като Костов. Не беше толкова отдавна времето, в което ни уважаваха, и помним.

 • ас - 10:40, 10 септ.

  Ами какво управление може да се очакава от полуграмотни хора в политиката?Освен подчинение на чужди интереси и тъпчене на собствения народ!!

Напиши коментар

Коментари