сряда, 11 септември 2019, 13:00 ч.

Добра новина

Стабилно е състоянието на детето, което падна от втория етаж на кооперация в Пловдив

BNews.bg

Стабилно е състоянието на детето, което падна от втория етаж на кооперация в Пловдив

Снимка: Актуално

Във вторник той изпрати до различни медии чатове на бившата кметица на „Младост”, които разкриват заговор.

Сигнал за предполагаем готвен държавен преврат беше внесен в прокуратурата. Йордан Бонев разпространи до медиите видео записи и кореспонденция, в която участва осъдената на 20 години затвор на първа инстанция - Десислава Иванчева. Подателят на сигнала твърди, че за 12-ти септември се готви протест, чиято цел е дестабилизация на държавата и влизане в парламента, а събитията да напомнят за тези от нощта на „Белия автобус”. Основните организатори били Иванчева и Георги Георгиев от сдружение „Боец”.  Според документите един от участниците в евентуалния заговор е бащата на Йордан Бонев - Венцислав Ангелов-Чикагото. Самата Иванчева обясни във вторник пред NOVA, че е организирала протести и според нея, в това няма нищо лошо.

„Внасям сигнал за готвен преврат от Иво Прокопиев, Цветан Василев, Бивол, Боец и Десислава Иванчева. Как Венцислав Ангелов чака 50 милиона от Цветан Василев, от „Дунарит” ги очаква тези финансирания. Десислава Иванчева в чата до Венцислав Ангелов казва, че очаква 400 хиляди. А „Дунарит”  изглежда още  е предприятие на Цветан Василев. Като свидетел,  като гражданин, идвам и подавам сигнал в прокуратурата”, заяви Йордан Бонев.

„Не знам за какво говорите.  Звукови записи, аз организирам протести, никога не съм се криела от това. Няма нищо страшно. Ние сме участвали, организирали, не ме е срам. Не ме е срам и да има такива записи не виждам нищо лошо да има”, каза Иванчева.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари