сряда, 11 септември 2019, 15:48 ч.

ЕКСКЛУЗИВНО!

ЦАЦАРОВ ЗА СИГНАЛА НА БОНЕВ: Ще го прочета подробно и ще бъдат разпоредени действия

BNews.bg

ЦАЦАРОВ ЗА СИГНАЛА НА БОНЕВ: Ще го прочета подробно и ще бъдат разпоредени действия

Снимка: BNews

В кулоарите на Народното събрание Сотир Цацаров заяви, че първата му работа след изслушването в парламента ще бъде да прочете подробно и разпореди действия по сигнала на Йордан Бонев, за опит за държавен преврат.

Днес главният прокурор на Република България- Сотир Цацаров бе в НС, за да отговори на депутатски въпроси свързани с шпионският скандал от последните два дни. 

Освен по въпроси с наложените забрани за влизане в страната ни на дадени лица, Цацаров бе попитан и за внесеният от Йордан Бонев днес в прокуратурата сигнал за организиран държавен преврат. От сигнала на Бонев става ясно, че Цветан Василев, Иво Прокопиев, осъдената на първа инстанция, бивша кметица на Младост и разследваният за насилие и побой лидер на сдружение "Боец" Георги Георгиев готвят държавен преврат. По темата главният прокурор отбеляза, че все още не е имал възможност да погледне сигнала, но той вече се намира на бюрото му и при първа възможност ще го прочете подробно и ще разпореди  последващи действия. 

По информация на Bnews уличната маша на Цветан Василев в момента е на разпит в МВР във връзка със същия сигнал и притока на мръсни пари от Белград. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • някой си читател - 22:57, 11 септ.

    От сигнала на Йорданчо Бонев става ясно, че същият не си пие редовно лекарствата. Най-правилните действия на главния прокурор ще са да разпореди принудително настаняване на Йордан Бонев в психиатрията.

Напиши коментар

Коментари